Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojedylematy

gdzie zgłosić , ze sie jest PRZEŚLADOWANĄ?

Polecane posty

Gość mojedylematy

Mam rózne pomysły , coś chciałabym robić, ale się boję bo mieszkam na wsi, gdzie prześladują mnie nauczyciele (wypisuję się od nich już wkrótce). No ale co z tego jak nie mogę pisać z tego kompa bo mnie prześladują. :( Czy to na policję czy co? Dowodów nie mam - mam dowody w sobie, w życiu jakie miałam i mam , relacjach międzyludzkich. Czy tu życie to już tylko komp i podgląd komórki? Myślałby kto, że zarabiam choćby 10 tysiaków na miesiąc. Co to ma być? I żadnej organizacji, żeby to zgłosić i WYŚMIAC. No bo jak nie wyśmiać to co - opłakać? A to idę płakać. :(

Gość mojedylematy
Normalnie - na kompie mam podgląd. Wiesz - jak to w szkole - baby przychodzą do domu, włączaju gadu gadu i dawaj zaczynają omawiać dzień. Ja taka nie byłam to się nazbierało na 2 procesy. Fo tego jeszcze 2 dzianych i jedna wariatka - blond. No może 2 lub 3 nawet. Wszyscy zresztą. A gdzie tu jakaś pomoc? Humanitarna? I to tak całą bandą na mnie - sam widzisz ile maja racji. ZERO :( Jeden na jeden - to uznaję, a chmara na jednego? :( GNOJE. :(

Gość a z glowa wszystko ok
?

Gość asiowiczka
dziecko drogie, naćpałoś się? pieprzysz od rzeczy, nie waodomo o co chodzi

Gość baka usagi
zgłoś to do psychiatry 😴

Gość TO SIĘ Z NIĄ UMÓW
To jest dziewczyna ,kora wróciła ze szpitala psychiatryczego.Osobiście jest mi jej bardzo żal!!!!

jak to - masz podglad na komputerze? na prywatnym komputerze masz podglad? nie wiadomo, o co Ci chodzi. Piszesz nielogicznie. Co to za nauczyciele? "baby przychodzą do domu, włączaju gadu gadu i dawaj zaczynają omawiać dzień. " - ale jakie baby? Twoje nauczycielki gadaja przez gadu-gadu do Ciebie po szkole, na Twoj prywatny komputer? " Fo tego jeszcze 2 dzianych i jedna wariatka - blond. " - o czym ty mowisz? Mi to wyglada na to, ze cierpisz na schizofremie.

Gość TO SIĘ Z NIĄ UMÓW
DZIEWCZYNY SERIO,ONA WRÓCIŁA Z PSYCHIATRYKA!!!!!

-10/10 poznam durny styl wypowiedzi tego prowokatora na końcu świata :O 🖐️

Gość na to wyglada
a co? znasz ja? :-0

Gość TO SIĘ Z NIĄ UMÓW
Tak wiem kto to.

Gość a mi sie podoba
kto?