Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Czujecie sie czasem zboczencami?

Polecane posty

Bo ja tak, ciagle mam jakies głupie sny, nawet z własna matka:O, albo raz sniła mi sie doda tylko ze miała penisa, noo takie mam sny erotyczne starszne, ze rano jak wstaje to az na siebie patrzec nie moge bo mi głupio, do tej pory nie moge sie otrzasac po tym snie z moja matka

Gość sdrgtytsydruhytue
Ja raz miałam z moim ojcem, tragedia :D:D

Gość fajna moze tak
mi sie ostatnio sni ze jestem dziwką :O ale nie ze chce... tylko ze ktos mi kaze, bo grozi mi albo rodzinie... a ja sie z tym czuje strasznie :O

jesli o mnie chodzi, to...mam pewne sny, ale raczej przyjemne i nie jakies kosmosy:P rodziny w to nie mieszam:P ani zwierząt i innych umarlaków :D

ale ja nie wiem skad w mojej głowie biora sie takie straszne sn y z własna matka:O;/, taki mnie lizała ze szok, , nawet nie wiecie jak mi głupio dobrze, ze snow inni nie widza tylko my sami, albo kiedys mi sie sniło ze mnie ktos zgwałcił w krakowie pod kosciołem mariackim, , tak wołałam o pomoc , pełno ludzi a nikt mi nie pomogł, nawet czułam w snie jak we mnie wchodził;/

Gość Jolaaa.....
ja zboczencem?? nie bardzo

haha, mi się kiedyś śniło, że mnie alfons łapał i gdzieś ciągnął :O poza tym, jestem grzeczna :P

kazdy z nas jest grzeczny , a dopieor w snach ukazuje sie nasze prawdziwe ja hehe:D