Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm hmm hmm

czy lekarz.. pytanko

Polecane posty

Gość hmm hmm hmm

a dokladnie dentysta przyjmie mnie \"od reki\" jutro jesli pojde z bolacym zebem ?- mimo ze trzeba sie rejestrowac i czekac miesiac;/ bo juz nie wytrzymuje z tym bolem:( a jesli tak to bedzie to darmowa wizyta?

Idź. Zwykle dentyści przyjmują jeśli mają wolną chwilę . Moze uda się wcisnąć Cie na wizyte. jesli idziesz na nfz to bedzie bezplatnie....powiedz ze nagly wypadek

Gość time for coffee
wydaje mi sie, ze z bolem powinien Cie przyjac. Jezeli idziesz na NFZ to chyba nie powinien wziac kasy, no chyba ze nie ejstes ubezpieczona, to nie wiem jak to wyglada

Gość hmm hmm hmm
tak nfz i tez jestem ubezpieczona:) tylko wlasnie nie mam kasy i dlatego pytalam czy obejdzie sie bez kasy:) najwyzej sie jutro rozplacze i powiem ze nie wyjde poki mi cos nie poradzi na bol hehe :)

Gość time for coffee
moze do szpitala jedz? na jakis ostry dyzur, czy cos...?

mysle ze przyjmie... nie raz czekalam w kolejxe na umowiona wizyte to przychodzili pacjenci z bolem i zawsze sie jakies miejsce znalazlo.

Gość hmm hmm hmm
na pogotowie stomatologiczne? mam 20 km od domu a nie mam sie za bardzo czym tam dostac.. a slyszalam ze oni tylko daja jakies leki a nie lecza zebow, zeby przetrwac do wizyty u dentysty

Gość hmm hmm hmm
ok to pojde i zobacze co sie da zrobic:) a poki co w cierpieniu dotrwac jutra:(

Gość nfz refunduje w ramach
ubezpieczenia wylacznie leczenie przednich zebow, do 4 chyba o ile dobrze pamietam, potem placisz, ale nie jestem pewna czy za sam material, czy za wszystko jesli chcesz dostac lepszy material niz standardowy(a wiadomo ze jest byle jaki), tez doplacasz niezaleznie od zeba wiec polecam raczej dolozyc troche kasy i isc do prywatnego