Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapylona

Jak mu to powiedzieć?

Polecane posty

Gość zapylona

Jaka była reakcja waszego partnera na niechcianą ciążę? Próbował się wykręcać? Jak o tym powiedzieć bo taka rozmowa czeka mnie wkrótce.

Powiedz mu że nadeszła chwila kiedy należy przestac myslec o karierze ...

Gość zola1987
mój był załamany na początku, później nawet się ucieszył

Gość Naiwna22latka
Jesli jest prawdziwym meżczyzną to się zchowa w porządku, ale jak ucieknie i będzie coś krećic to uciekaj kochana!

Gość geel
hmmm... a może się ucieszy? no bo to znaczy niechciana? szczegółów troszkę więcej prosimy. ile macie lat jaka sytuacja itp

Gość zapylona
Mamy po 22lata. Studiujemy w róznych miastach. Spotykamy się w weekendy. Kiedyś rozmawialiśmy że dziecko by nam skomplikowało życie. Znamy się rok , chodzimy pół. Do końca nie jestem przekonana że mnie kocha czy też chodziło mu tylko o sex

Gość fresh line
Mojego po takiej informacji już więcej nie zobaczyłam :(

Gość 1234567.........
w tej sytuacji dziecko na pewno skomplikuje Wam życie ...ale tak długo jak mu nie powiesz nie będziesz wiedziała ...po prostu mu powiedz i poczekaj na reakcję ...dużą rolę odegrają tutaj też Wasi rodzice

Gość 1234567.........
markovv.....hehehe tylko uważaj bo to też nie jest powiedziane że nie zostaniesz ojcem ostatnio widziałam Annę Marię Wesołowską .....laska wrobiła w dziecko znanego piłkarza mimo że nie było stosunku a tylko oralnie i spuścił się w usta ...wiesz co zrobiła wypluła w pojemnik a później wstrzykiwała sobie jego spermę i zaszła :) :) :)

Gość prosto i na temat
co za różnica jak zareaguje...tak czy siak będzie ojcem nawet jeśli nie będzie chciał po tym uczestniczyć w Twoim życiu zawsze będzie zobowiązany płacić alimenty jeśłi udowodnisz mu ojcostwo testem DNA po urodzeniu dziecka

Gość prosto i na temat
ty nie martw się o JEGO UCZUCIA i JEGO REAKCJĘ ale o to jak TY sobie poradzisz w życiu

Gość zapylona
No ale ja bym chciała w takiej sytuacji założyć normalną rodzinę a nie samotnie wychowywać dziecko. Gdybym wiedziała że tak będzie. . . ale teraz za późno.