Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thomssssss

znacie jakies sposoby na poleszenie plemników mężczyzny

Polecane posty

Gość thomssssss

chodzi mi o zwiekszenie ich ilosci i ruchliwosci.sa na to jakies sposoby?

Gość zdrowa dieta
przede wszysktkim, brak uzywek i tyle. sa tez jakies ziolka na poprawe jakosci nasienia ale moze naklon najpierw meza do zmiany diety

Gość kjdhd
żeń szeń :-D

Gość gdybym miala takiego
cynk

Gość cynk forever
Ja mojego karmiłam cynkiem, zaskoczyło za drugim razem.

bardzo ważne jest, żeby były luźne slipy, ograniczenie używek, więcej ruchu. Są dobre witaminy w aptece bez recepty, typowo przeznaczone dla mężczyzn pod tym kątem - androvit (nie wiem, czy tak się to pisze)

tak, w zasadzie należałoby zrezygnowac z klasycznych slipów, bo one zawsze nieco przylegają. Luźne bokserki są najlepsze. Niby taka niepozorna rzecz, ale naprawdę bardzo ważna

Gość saleminka8
bokserki,unikanie zbyt długich i gorących kąpieli,sama to zaobserwowałam chyba ze to był zwyczajny zbieg okoliczności. Mieszkaliśmy kiedyś u rodziców mojego i mój wieczorami lubiał wylegiwać się w wannie z gorącą wodą,ale dziecka nie udawało nam się spłodzić.Gdy zamieszkaliśmy już na swoim to kupiliśmy sobie sobie dużą kabine prysznicową i zaskoczyło,bo zaszłam w ciąże po 3 miesiącah starań,dodam,że mam długie cykle i dlatego tyle to trwało. w 2 ciąże też bez problemu zaszłam. Pamietajcie,że zmęczony facetto zmęczone plemniki,odżywianie też jest ważne. W skład spermy wchodzi fruktoza,więc warto też zdrowo się odżywiać,a nie fast food,piwo i papierosy :P :)

Gość co u nas pomoglo
- l-karnityna (na ruchliwość) - luźne, bawełniane bokserki, w nocy brak bielizny - salfazin - selen - folik - dużo ruchu (głównie basen, bieganie, gra w piłkę) - dużo białka, warzyw, owoców po tym zaszłam w ciążę przy ruchliwości A-0% powodzenia!