Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zazdrosssna

straszliwa zazdrosc

Polecane posty

Jestem ze swoim facetem 2 lata i nie moge sobie poradzic z zazdroscia o inne kobiety. Nie chodzi o to, ze np. moj facet gada z inna, czy mnie zdradza, ufam mu i wiem ze tego nie zrobi, chodzi o to ze nie moge zniesc tego, ze mojego faceta moga krecic, podniecac inne kobiety!!

Gość Conflux
Mam to samo - uczucie nie do zniesienia. Też 2 lata jestem... ale sobie tłumacze, ze przecież jak ja patrze na innych facetów to nic sie nie dzieje, wiec jak on TYLKO patrzy na kobiety to tez sie nic nie dzieje... ale to średnio pomaga... :/

Gość Conflux
wiesz, tak chyba niestety musi być. To jest taki męski instynkt... ale słuchaj, przecież jest cos wiecej niż instynkty :) mój facet wie, że mam z tym problem... i na każdym kroku mi powtarza, ze jestem dlaniego najpiękniejsza i za nic by nie chciał zebym była taką pustą różową lalą, jakie to niby pociągają facetow... no ale też przyznał się lojalnie, ze istanieją na świecie ładne kobiety które mu sie podobają... ale powiedział, ze to mnie kocha i ze mna życie chce spędzić... to chyba dużo :) zakładam sie ze Twój facet też ak myśli albo mowi :)

Pewnie, ze mowi :) wie ze mam z tym problem. Tylko ze mojemu facetowi podoba sie ok 95% kobiet... i moze nie wszystkie go kreca, ale wiem ze na widok czesci z nich on sie podnieca...

Gość kajuuuska
mój facet opowiadami ze szczegółami, że widział ekstra blondynkę, super brunetkę, jak była ubrana jakie miala ciało wlosy jak była umalowana jakie buty nosi...to dopiero jest rewelacyjny men...pozazdroście mi Panie takiego męża

Gość Conflux
Boże, skad Ty wiesz takie rzeczy, ze go podnieca 95 procent kobiet? Mówi Ci to?

Gość kajuuuska
czy jakiś pan może wyrazić na tym forum swoja opinię tym interesującym temacie

Gość fejjfjfjff
o rany, chyba macie swietych za facetow! jakby moj facet ciagle wymagal zapewniania o atrakcyjnosci, leczenia swoich kompleksow i tego ze ejst jeden jedyny to chyba dlugo bym z nim nie wytrzymala, ciekawe ile wasi faceci zdolaja :P bo zwykle to wiadomo jak sie konczy takie cos :P

Gość Conflux
kajuska - po co Ci taki facet? Chyba troche nie ma do Ciebie szacunku, jak mu sie tak inne baby podobają, to chociaż Ci nie powinien tak opowiadać...

Gość kajuuuska
conflux! czy nie miałaś nigdy sytuacji, że idziesz ze swoim facetem i on zapomina o Tobie bo zobaczyl księżniczkę?

Gość kajuuuska
właśnie conlux! kim ja jestem dla niego? a może kumpelą ze szkoły, której opowiada jakie laski spotyka i która bo bardziej zachwyca

Gość kajuuuska
wiem, że mąż tak nie traktuje żony, ani tez facet, który kocha swoją kobietę

Gość Conflux
kajuska - nie, nigdy nie miał takiej sytuacji, zeby się zachwycił jakąś laską przy mnie. Potrafi powiedzieć, ze ładna, to wszystko. Pewnie go pociągają, ale mnie przeciez kocha... fejjfjfjff - chyba o to chodzi w miłosci - zeby sie wspierać, co również obejmuje leczenie kompleksów... mój facet wytrzymuje 2 lata i nie zanosi sie na zmiane.

Gość fejjfjfjff
nie, w milosci nie chodzi o leczenie kompleksow :O zdecydowanie nie :O inna osoba nie jest od tego by leczyc kompleksy czy podnosic poczucie naszej artosci bo to powinnismy zrobic sami dla siebie wiesz, 2 lata to wcale nie jest dlugo, nie zycze ci tego ale jak spotka pewna siebie i wlasnej wartosci kobiete... to zobaczy jakie to inne niz taka zakompleksiona laska...

Gość Conflux
yh, według mnie się myślisz... Każdy ma wady, mój facet też, czyli jak spotkam takiego który jest inny niż on, lepszy pod jakimś względem to od niego odejde od razu? M

Moj facet prawi mi komplementy, rzadko, ale prawi. Tak sobie mysle ze jest to chyba oznaka niedojrzalosci. Bo co innego jakby on zerknal raz na jakis czas, a on robi to ciagle. I nawet on nie chce z tym walczyc, jestem pewna ze sprawia mu to przyjemnosc, ale tez wiem ze mnie kocha. Mimo to nie moge zniesc mysli ze on moze podniecic sie przy innej.

Gość jakastam12354
ja mam podobnie, wariuje za moim chopakiem, a on podnieca sie przy innych

Gość fejjfjfjff
w ogole nie rozumiesz o co mi chodzi :O nie mowie o wadach ktore ma kazdy ale o zerowej wlasnej wartosci a przez to zazdrosci przekonasz sie jak twoje zwiazu beda sie przez to rozpadac :classic_cool: