Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananke26

MAM PYTANKO

Polecane posty

Gość ananke26

Czy Wasi partnerzy chcieli mieć dzieci? Bo mój chce a ja nie wiem czy teraz jest odpowiedni czas na to.. Ale zauważyłam że to chyba ostatnio dziewczyny coraz mniej chcą zachodzić w ciąże,,

Pierwszego nie planowaliśmy i nie pobieraliśmy się od razu,dopiero jak mała miała 2 lata. A teaz drugie(w drodze) bardzo chcieliśmy oboje. To jest fakt laski teraz sie nie spieszą z maciezyństwem,ale maciezyństwo nie bedzie na nie czekać wiecznie,prawda. Każdego indywidualna sprawa,niemniej jednak zauważywałam wśród znajomych par,że faceci już chą dziecko a dziewczyny jescze nie:)

Gość kjdhd
zgadzam się :-D teraz jest raczej odwrotnie.... faceci chcą a kobiety nie. wiele moich znajomych jeszcze czeka a faceci gadaja jak fajnie zostac ojcem i jak by chcieli już :-P mój mąż nie chciał dziecka bo za wcześnie.. wpadliśmy i mamy 17 miesięczną córeczkę.. teraz ja wolę czekac a mąż nalega na dzidziusia.. a ja bunkruję się aby mnie nie dopadł danego dnia.. :-P

Gość Rimini
No to u mnie totalnie na odwrót:((((Mi juz po nocach sni się MAŁA KOCHANA ISTOTKA....ale M za cholere..jeszcze nie teraz...tym bardziej, że slub dopiero za rok:((((A ja chyba u szczytu instynktów macierzyńskich jestem:(((((Fakt troszkę czasu jeszcze mam...ale łzy w oczach mam...jak widzę małe dzieci:(((

Gość saleminka8
ja czasami nie rozumiem tych,co piszą że nawet po ślubie nie są,przecież dziecko można począć i bez ślubu.My też nie mamy jeszcze ślubu a dzidzie planowaliśmy,poroniłam:( i wtedy zachcieliśmy naprawdę małego szkraba. ale w drodze jest już kolejne,już prawie półmetek i oboje chcieliśmy i chcemy :) a ślub hmm może w przyszłym roku :)

Gość ciasto orzechowe
Każdego nie idzie zadowolić, my z narzeczonym planowaliśmy ślub na za 2 lata (po 4 latach związku i 3.5 narzeczeństwa) jednak los sprawił że mimo tabletek wpadliśmy i teraz jestem już w 26tyg ciąży, on nalega na ślub cywilny, kupiliśmy nawet obrączki ale ja nie jestem pewna czy tego tak naprawdę chcę, powiedziałam mu to wyjaśniłam to wkurzył się, obraził i kazał odwoływać i uświadamiać całą rodzinkę. On bardzo cieszy się z dziecka mimo że przed wpadką w ogóle o tym nie myślał, ja nadal nie czuje instynktu, nie potrafie cieszyć się myślą że będę mamą