Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simplissssssss

czy moge wziąć w plusie telefon za zlotówke bez zaswiadczenia o zarobkach?

Polecane posty

Gość simplissssssss

zobowiązuje sie tylko do tego zeby przez 24 miesiace moje konto bylo aktywne. mozna tak?

Gość pracująca27
Chyba da rade ale jak masz legitymacje studencką.... Jesli nie to zaswiadczenie musi byc.

Gość jakaś taka 24
potzrebne są dwa dowody torzsamosci ze zdjęciami i zaswiadczenie o zarobkach, lub gdy nie ma sie zaswiadczenia ze sie pracuje a jest sie rolnikiem to nakaz płatniczy :)

Gość nie wiem jak w plusie
ale w orange wystarczy pokazac jakis zaplacony rachunek np swiatlo, internet, telefon, czynsz - ja sobie tak zamawialam telefon przez neta, ktorego nie bylo w salonie i kurierowi dalam kopie rachunku :)

Gość jakaś taka 24
no ja w mixie mam z plusa i jaja były jak nie wiem i w koncu wziełam fona na mame....... ale ona musiała miec przy sobie zaswiadczenie o zarobkach, dowod i legitymacje inaczej by nie przeszło.. pozniej zamawiałam prze neta tez w mixplusie i tez wysyłałam im w mailu aktualne zaswiadczenie o zarobkach i zeskanowany dowod bo takie mają zryte warunki (legitymacji juz nie musiałam bo znowu brałam na mame więc traktują juz ją jak swojego klienta)

Gość oliwia 78
w orange na pewno dosyaniesz bez zaświadczenia o dochodach , wystarczy mieć jakiś zapłacony rachunek na siebie , dokument tożsamości , ja jakieś 6mies, temu kupiłam w oranga telefon za 1 zł. a nie pracuję

Gość ode mnie w mixie
chcieli zaświadczenia o zameldowaniu

Gość telfmnet
FM mobile oferuje telefony za złotówkę bez zaświadczeń pełną ofertę telefonów zobaczysz na www.telfm.net . Abonamenty już od 25 zł brutto, ale bez formalności od 45 zł - ale nie ma opłat aktywacyjnych i dostawa telefonu gratis wystarczy zadzwonić do konsultanta i zamówić. Kurier dowiezie dokumenty do podpisu i telefon jaki wybierzesz.

Gość plus nigdy nie chciał
i nie będzie chciał zaświadczenia o zarobkach, bo to ich nie interesuje. zaświadczenie o zatrudnieniu jest potrzebne jeśli już. a zamiast zaświadczenia o zatrudnieniu można pokazać legitymację studencką bądź jeden z trzech ostatnich rachunków za jakąś usługę, wystawionych na osobę, która chce zawrzeć umowę.

a gowno prawda bo u mnie brali w plusie telefony i cchieli zaswiadczenie o zarobkach, tak samo w erze brali dwa i tez tego wymagali w otange nie wiem bo nie bralam na umowe tylko na karte, ale w zetafonie wymagali bo pisalam meila do nich i pytalam