Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madeladaaa

wczoraj poznalam

Polecane posty

Gość madeladaaa

nie moglam zasnac wiec weszlam na czat poznalam milego pana ktory zobaczyl moje zdjecie i sie zakochal we mnie ,ma dziewczyne ,ja mam meza i dzieko-maz jest wspanialym czlowiekiem i kocham go chociaz ostatnio mamy wiele spraw dla siebie i nie mamy dla siebie czasu . Ten facet jest bardzo mily ,ale mial juz zone teraz ma 30 lat i laske w moim wieku 23 lata podejrzewam ze to jakis podrywacz ktory skacze z kwiatka na kwiatek mam wyrzuty ze znim rozmawialam ,porostu nudzilo mi sie i chcialam zmeczy oczy kompem...(zeby nie bylo nie flirtowalismy pod zadnym wzgledem)

Gość aagnieszkaa-24
I pewnie teraz myślisz o nim ? :) Skąd ja to znam :) Jakiś czas temu też poznałam pewnego mężczyznę w nowej pracy i mnie zauroczył (też mam stałego partnera i dziecko z nim). O mało nie dałam się nabrać na te jego komplementy... teraz wiem, że jest podrywaczem... szuka dziewczyn tylko na seks, który zresztą traktuje jak dyscyplinę sportową. Teraz dziękuję niebiosom że nie dałam mu sie poderwać ... Bo pewnie straciłabym wszystko co dla mnie najważniejsze.

Gość 1234567.........
wierzysz w takie teksty że facet zobaczył Twoje zdjęcie chwile popisał na czacie i już po godzinie czy dwóch był zakochany ? dziewczyno daj sobie spokój facet szuka chętnej żeby ją przelecieć ....nie ma nic złego w tym że wejdziesz na czat ale podstawowa zasadza trzeba mieć wielki dystans do tego co czytasz ....bo nigdy nie poznasz człowieka dopóki nie poznasz go realnie ....

Gość aagnieszkaa-24
No nie wiem ... Ja poznałam faceta "na żywo" i też mało brakowało a dałabym się nabrać :o

Gość madeladaaa
wiadomo mimo ze w malzenstwie jest super dobrze jednak po jakims czasie wchodzi rutyna i ma sie ochote na to zeby ta milosc znowu byla taka dzika ,nieokielznana ale z tym samym partnerem ciezko jest stworzyc taka milosc a wlasciwie chyba nie mozliwe...ale tez uwazam ze nie warto dla chwilizapomienia zranic kogos kto bardzo nas kocha ,troszczy opiekuje i kocha nas kiedy jestesmy chorzy ,zdrowi ,w kazdej sytuacji wspiera ! -ta stabilizacja wlasnie zapewnia spokojne zycie ,bezpieczenstwo drugiego czlowieka -mimo ze o to tak na prawde w zyciu chodzi ,czlowiek chcialby znowu poszalec -ale nie warto :) tymbardziej kiedy uczucie sie odwzajemnia :)

madeladaaa jak ci sie nudzi wieczorami :) to moze warto czasami wziasc ksiazke do ręki ( nadmienie jeszcze raz ze chodzi mi o ksiażke by wziać do ręki :P ) i sobie cos poczytac :) nie bedziesz miała wyrzutów sumienia wtedy ? bo chyba zdaje się że o to ci chodzi zakładawszy taki topik ?

zeby nie bylo nie flirtowalismy pod zadnym wzgledem)" a ty pewnie w głębi duszy chciała bys by tak pewnie nie było :P

Gość madeladaaa
Regres nie skadze

Gość madeladaaa
w swoim zyciu mialam tylko jednego partnera (lózkowego) moze stad te ciagotki

w swoim zyciu mialam tylko jednego partnera (lózkowego) moze stad te ciagotki" wiesz znam tez takie kobiety które skoki w bok usprawiedliwiaja tym ze mama im nie pozwalała w dziecinstwie chodzic na szkolne dyskoteki :P