Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndraKassandra

Wasze najlepsze i Najlepsze i najgorsze wspomnienie z dzieciństwa

Polecane posty

Gość AndraKassandra

Najlepsze :) pierwsza komunia-dostałam rower Najgorsze :( mój pies wpadł pod samochód i zdechł

najlepsze-brak:( najgorsze- przypadkowe podpalenie zmywacza do paznokci a co za tym idzie okna, plecaka, biurka, firanki:-o

Gość kasielkek
Najlepsze - wakacje z moją mamą, ciocią i kuzynką ja i kuzykna mialysmy po jakies 7-8 lat. wypady na stadnine koni, zalew sulejowski itp bylu cudownie :) oraz moje urodziny w przedszkolu :D najgorsze - moj piecek kubuś wpadł do szamba i zdechł:( oraz jak byłam u fryzjera i obstrzygł mnie na "chłopaka"

Gość halinaaaa
najlepsze - objadanie sie lodami, spacery z babcia :) , jazda na motorze z dziadkiem, corocznie wyprawiane urodziny, zabawa w Indian, pierwszy wózek dla lalki :), duzo tego :) no i zero obowiązków najgorsze: brak

Maduśka!!!! ja strasznie płakałam jak mojej mamy nie było za dniu matki!! to było okropne!!

Gość mus owocowy
a ja akurat w dzień matki mialam poważną operację i dzień wcześniej rysowalam jej w szpitalu laurkę,bo wiedzialam,że w dzień matki będe nieprzytomna :)

Gość mus owocowy
i w podstawowce taki jeden chlopak umarl w dzien matki,smierc dziecka to nakgorsze co moze spotkac matke,a co dopiero w dzien matki :(

Gość kasielkek
mi tez zawsze było przykro jak były jakies występy w przedszkolu a mojej mamusi nie było. raz nawet podczas tanczenia sie popłakałam troszke, ale pozniej zobaczyłam w tłumie twarz mojego dziadziusia i odrazu usmiech mi powrocil hehe :)

najlepsze--- wszystie wakacyjne wyjazdy, coniedzielne wyjścia z tata do kina na poranki :D najgorsze---nie mogłam nikogo zapraszać do domu:O i wielka burza, a ja byłam sama i siedziałam w szafie (kilka godzin)

Najlepsze: Gdy dostałam wymarzone rolki! ;) Najgorsze: Gdy wpadłam pod stojący samochód i byłam w szpitalu :D i moment kiedy przyszedł rachunek telefoniczny o wysokości 1000 zł, bo córcia sobie z koleżankami wydzwaniały na 0-700 :) :D:D:D

Gość ha-en-em
najlepsze-wszystkie wakacyjne wyjazdy,w wieku 10-11 lat zabawa w chowanego z kuzynami, ogolnie dziecieca beztroska:) najgorsze - tez strach przed biciem

Gość mus owocowy
najlepsze-zakończenia roku szkolnego,wakacje i moje urodzinki w wakacje ;) wyjazdy na noc do kuzynki lub przyjaciółek,dyskoteki szkolne,komunia,święta Bożego narodzenia i Wielkanocne,mikołajki,zielone szkoły,sporo tego ;) najgorsze- awantury w domu,rozmaite kary i szlabany,jak ojciec bił,jak byłam w szpitalu,jak dostawałam pizdy w szkole,jak byłam chora,jak mnie groźny facet zaczepiał,jak się pokłóciłam z przyjaciółką,rozpoczęcia roku szkolnego,zakuwanie do egzaminów i same egzaminy,jak babcia umarła,jak mama była w szpitalu,wpadki-obciachy,jak jeden dzień w przedszkolu nie chciałam uczestniczyc w wycinaniu czegos tam,bo nie umialam wycinac i schowałam się za szafą i czekałam,ąż skończą,aż pani o mnie zapomniała i o mało by mnie nie zamknęła,w ostatniej chwili moja mama przyszła po mnie :), koszmarna kolonia ;/

Gość mus owocowy
z najlepszych to jeszcze wypady na łyżwy i do wesołego miasteczka,kochałam to ;)

Najgorsze -kiedyś za szczeniaka z siorą nazbierałyśmy łupin po orzechach włoskich :O było tego prawie wór :O wsypałyśmy to do wanny i zalałyśmy ciepła wodą :O potem sie w tym kąpałyśmy :D cale ciało prócz łbów miałyśmy zamoczone :D po jakimś czasie przybrałyśmy kolor ciemnego brązu :O no prócz tych naszych pustych głów :O Matka kazała nam chodzić do szkoły w tej "opaleniźnie "trwało to ok .tydzień :O chyba nie musze mówić co było w szkole :O Najlepsze - jazdy z dziadkiem na ryby ,na takim wehikule co sie nazywał "dzik" :D coś jak przód motory a z tyło przyczepka na której sie siedziało :D A jeszcze z tych najgorszych :O pamietam jak mnie ojciec zabrał na przejażdżkę motorem i spadłam z niego przy tym łamiąc jedynkę :O

Gość lalallalalla
ojciec alkoholik, cialgy stres, wyzwiska, ponizanie, rzucanie stolami, ciagle piajny bil mame, nas wyzywal to byl-jest koszmar

Gość mmnbnbbb
najlepsze- brak najgorsze- dużo ich było: raz zbierałam na wymarzoną lalkę chyba przez 2 lata, droga wtedy była i jak już uzbierałam, chcę wyciągać pieniądze ze skarbonki a tu nie ma ani grosza :( Matka alkoholiczka mi zajebała i przepiła :o Płakałam przez 2 tygodnie. 2- codzienne wojny w domu, ojciec bije matkę, ta przepija jego kase, nie ma na jedzenie. 3- jak mój ukochany kuzyn popełnił samobójstwo. 4- jak jechałam na pielgrzymkę z matką a ona tam się najebała i jak wychodziłyśmy z autobusu to wyjebała się na droge i musieli ją podnosić- tak mi było wstyd. Wymieniałabym jeszcze dużo takich sytuacji ale wolę już o tym zapomniec

Gość ohydny seks
najgorsze - okropne dźwięki budzące mnie w nocy, do dzisiaj mam żal a zarazem wstręt do rodziców za to że uprawiali seks przy dziecku, a mieszkalismy wtedy w jednym pokoju :O najlepsze -duzo tego było :)

Gość Ron5478
Najgorsze kiedy wpadłem pod samochód i pół wakacji spędziłem w szpitalu, a najlepsze wyjazd do wujka do Hiszpanii.

Gość Ale nudy aaa

mi tez pies zginał pod kołami auta;/ a poznije miałam drugiego to musielismy go oddac, i ogolnie półdzicinstwa wychowywyłam sie prawie bez rodzicow jakos od 3-6 lat, ciagle prawie u babci siedziałam, bo rodizce pracowali, a poznij jak mama przyjezdzała, to było jej mnie szkoda i zawsze mi cos kupowała nowego co chciałam:D, chociaz tyle:D, a napewno komunia była dla mnie szczesliwa i jak babcia włąsnie czesto mnie zabierała na wycieczki, po polsce, albo starsznie chciałak do włoch to mnie wzieła labo do paryza, to tez zrobiła mi taki prezent i pojechałysmy:D, aha i jescze jeden okres najgorszy to 1,2,3 klasa podstawowki, nie chciałam sie uczyc i rodizce starsznie sie na mnie darli;/, i w przedszkolu pamietam jak mnie moja wychowanka w sypialni zamykała, szmata, starsznie sie darłam, po łozkach skakałam, , gardło całe miałam zdarte, a ona wchodizła do sypialni i jescze mnie biła za to, ze sie dre i po łozkach skacze, do przeszdszkola chodziła nawet nie cały rok, zawsze byłma chora jak miałam isc do niego i rodizce mnie wypisali, a pozatym zadnych kolezanek tam nie miałam, dopieor sowja równowage odzyskałam w szkole

Najlepsze: zabawy z bratem, przesiadywanie całych wakacji na podwórku z dziewczynami (było nas trochę, potem się wszystko posypało i dziś zostałyśmy tylko ja z kumpelą :(), jak miałam powodzenie u chłopaków w przedszkolu i podstawówce, hahaha :D Najgorsze: kłótnie rodziców :O

Gość Matra
Dobre wspomnnienie wiąże się z obozami harcerskimi, natomiast złe z przypadkowym wypiciem drinka na weselu cioci.

Gość hsgadfgagdKLK
NAJGORSZE: jak tata chcial zabic mame, jak stary sie najebal i klucila sie z mama, itp. smierc Kuby, jak nie pomoglam komus(nie powiem komu) bo myslalam a nawet bylam pewna ze da sobie rade....i umarl. NAJLEPSZE:wsztystkie fazy z przyjaciolka, jak znalazlam mojego psa, jak pierwszy raz wsiadlam na konia to chyba tyle

Gość mnzspcoim
najgorsze:ciągłe kłótnie rodziców,przed wigilią,przed moją komunią itd. :o najlepsze:całe dnie spędzone z dziadkami; zabawy z innymi dzieciakami na podwórku,gry w podchody,2 ognie,gumę :p kolonie i inne wycieczki; pyszne jedzenie gotowane przez babcię...

u mnie przewaga tych złych jest niestety ale i od nich zaczne: złe chwile: całe życie ojciec pił i wyżywał się na moim rodzeństwie i matce, klasa 1-6- nie lubiałem tego okresu, gdy chodziłem z siostro do babci aby zrobiła nam zakupy bo nie mieliśmy co nieraz jeść w domu, problemy z policją, gdy ukredłem kalkulator ze sklepu zologicznego, niedawno okres za granicą (odwróciłem się od naprawde dobrych kolegów gdy potrzebowali pomocy przez dziewczynę która po miesiącu od tego mnie zostawiła a do tej pory nie miałem odwagi odezwać się do kolegów), wypadek z mojej winy, i jeszcze masa innych. najlepsze: wakacje nad morzem, jak byłem mały i graliśmy na boisku z chłopakami w piłkę, pierwsze papierosy z kolegami, zabawa w chowanego, w dwa ognie, mój pierwszy rower kupiony za komunijne pieniądze (pamiętam czułem się jak król nic się wtedy nie liczyło do okoła dla mnie {to było chyba najszczęśliwsza rzecz w moim życiu}),

Gość Kasia z horodła
Właśnie słucham \"Kancelaria- Zabiorę cię właśnie tam\" i po przeczytaniu tego topiku złapałam mega doła i łzy same zaczynają mi lać, że takie piękne były kiedyś chwile, ale i mniej wesołe wspomnienia.

Gość popluszka
najlepsze....wakacje z kuzynkami u babci, zabawy w piasku, robienie szalasow, chodzenie z dziadkiem za las po krowki, jazda na traktorze, sniadania babci i jej paczki:) , jazda na rowerze, latanie od rana do wieczora po wiosce, wakacje objazdowe z rodzina dookoła Polski, chodzenie na grzyby, zle- zwiazane z ojcem , z jego alkoholizmem,kochankami, jego znecaniem sie nad nami, smierc mojego ukochanego wujka, moja niesmialosc, szkola- nienawidzilam do niej chodzic!!!!!! zmiana miejsca zamieszkania no i tez szkoly, pedantyzm mamy i moje wieczne sprzatanie na blysk :( wyznanie mojej babki(matki ojca) ze nienawidzi mojej mamy , mnie i siostry:( swieta bozego narodzenia( do tej pory ich nienawidze)

Gość Mq Giver Never Dead
U mnie zawsze były dobre wspomnienia

Gość podnosicielka