Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndraKassandra

Wasze najlepsze i Najlepsze i najgorsze wspomnienie z dzieciństwa

Polecane posty

Gość truskawcia
mam woele okropnych wspomnień z dzieciństwa i okresu młodości. pierwszym z nich było uświadomienie mnie przez rodziców w wieku 13 lat,że jestem dieckiem adoptowanym i część swojego dziediństwa spędziłam w domu małego dzicka. W zwiąku z tą historią traumatycznym przeżyciem dla mnie było odnalezienie prawdziwej rodziny. Drugim jeszcze gorszym wspomnieniem jest próba molestowanie seksualnego przez dwóch mężczyzn, których do dnia dzisiejszego muszę ze spokojem mijać na ulicy. Bardzo przykra dla mnie była również zdrada chłopaka (mojej poważnej pierwszej miłości) a obecnie męża. Zostałam z nim tylko ze względu na ogrom uczucia jakie wtedy do niego żywiłam. No i 4 okropnym wspomnieniem ciągnącym się przez lata było zmarnowanie mojej młodości na szał odchudzania, w który wpadłam mając około 20 lat. Doprowadziło to do ciężkiej choroby a mianowicie anoreksji i bulimii. W związku z czym informowano mnie o fakcie, iż nie będe mogła mieć dzieci. Obecnie mam 23 lata i jedynym najwspanialszym wspomnieniem ( może nie z okresu dzieciństwa) jest poród mojej córeczki. była to walka z samą sobą o spełnienie najwięksszego marzenia i udowodnienie innym w szczegulności lekarzom, jak bardzoi się mylili. Pomimo tych wszystkich zdarzeń, które były dla mnie przeżyciami poniekąd traumatycznymi jestem szczęsliwą osobą i zawsze walcze o lepsze jutro.

Gość jagodowa-kolorowa
najlepsze-I komunia święta najgorsze- rozwaliłam sobie głowę o kaloryfer