Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjanna

Doradzcie mi

Polecane posty

Gość kasjanna

Cześć dziewczyny ! Mam do was ogromną prosbe a mianowicie chodzi mi o rade zebyscie mi doradzily co mam teraz robic. Sprawa wyglada tak. Na wakacjach sciagalam farbe z wlosow, i do tej pory wogole juz z nimi nic nie robie, bardzo duzo odroslo mi moich wlosow moj wychodzacy kolor to ciemny blond, ale taki mam tylko do polowy wlosow , pozostala czesc wlosow to zolty kolor. I teraz sie zastanawiam czy dalej czekac aby do konca zeszlo czy nie, glupio to wyglada. Dlatego sie zastanawiam nad farbowaniem. Tylko doradzcie mi jedno jezli pojde do fryzjerki czy ona mi zrobi na tych zoltych taki odcien jak na tych ktore wychodza czyli na tych moich naturalnych. Bardzo mi zalezy zeby miec juz swoj kolor czy to jest mozliwe ze ona mi tak dobierze ? nie bede zalowac? A i jeszcze cos niechce zniszczyc wlosow bo te moje naturalne sa bardzo ladne. Nie wiem slyszlam ze fryzjerka moze dobrac stezenie farby zeby nie bylo takie mocne. Doradzcie mi dziewczyny. Moze ktoras z was miala podobny problem.? Z gory dzieki za odpowiedz.

Gość ccccsssssssssccSDef
Ależ oczywiście - dobierze Ci odcień podobny o ile nie identyczny do odrostów i już. Po pierwsze nie będzie to rozjaśniacz więc już nie zniszczą się aż tak, a o drugie będzie to w końcu wygłądało w porządku, bo umówmy się - teraz to musi wyglądać tandetnie i niechlujnie.

Gość kasjanna
Dzisiaj farbowalam, super wszystko wyszlo :) Dzieki.