Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka luzna dyskusja

zgadzacie się z tym, że osoby spod znaku bliźniąt nie nadają się do

Polecane posty

Gość taka luzna dyskusja

stałych związków? Tak jest w każdym horoskopie :D Kurczę, spotykam się z facetem spod znaku bliźniąt i trochę mnie to przeraziło :P

Gość frenti
a jakie do miesiace?

Gość tak tak wierz w to
:O

Gość tjaaaaa....
nie mój ojciec jest bliźniakiem i jak najbardziej nadaje się stałych związków podobnie mój kolega, chociaż ten jest na pograniczu dwóch znaków, ma w sobie coś z byka, jest narcyzem i nie każdej to odpowiada :D

Gość nie czytaj bzdur
mnie zdradził (były)mąż, o którym horoskopy mówią, że najwierniejszy znak, od dawna jestem z drugim mężem bliźniakiem, oj, wyszalał się kiedyś, a teraz jest cudownym mężem i wspaniałym ojcem

Gość taka luzna dyskusja
Ale np. ja jestem baranem i wiele z tego się zgadza aczkolwiek nie wszystko ;) Trochę w tym prawdy jest...

Gość BYK JEST NARCYZEMMMMMM
???????????????????????????? :O:O:O kto ci tak powiedział!!!!!! :O:O:O:O bzdura wierutna

Gość BYK JEST NARCYZEMMMMMM
byki to zajebiste znaki... :) a ja osobiscie uwielbiam skorpiony bo to są ludzie na których mozna polegać sama jestem z przelomu znaków i to jest przejebane :O

Gość Maurycy Pochfa
jeśli są w stałym związku na zdradzą na bank

Gość ale zdradzą czy nie zdradzą
? maurycy?

Gość Maurycy Pochfa
faceci bliźniaki nie stworzą stałego związku a jak niby tworzy to zdradza to nieuniknione

Gość Rimini
To ja trafiłam na wyjątkowego bliźniaka....

Gość nie jest to regułą maurycy
kwestia indywidualna idąc tym tropem możnaby powiedzieć, że dotyczy to również kobiet spod tego znaku... uwierz mi, że znam kilka takich i jak sa w stałych związkach to nawet nie spojrzą na innych facetów

Gość Blizniaczka___
Prawda!

Gość ja jestem bliźniakiem
i nie wierzę w horoskopy, ale akurat to w moim przypadku jest prawda. Zdecydowanie nie nadaje się do stalych zwiazkow, ale mysle ze to jest kwestia jakichś tam przeżyć, stylu życia etc, a nie znaku zodiaku

Gość 1234567.........
mój mąż jest bliźniakiem i jeśli chodzi o rodzinę dom to można na niego liczyć ale no właśnie jest jedno ale ....kiedyś przeczytałam ze ludzie spod tego znaku to jakby dwie osoby w jednym i tutaj się zgadzam ....mąż jest chodzącą oazą spokoju ale potrafi się na prawdę wkurzyć wtedy go nie poznaje nawet.... czasem potrafi być bardzo wredny na szczęście to jego gorsze oblicze objawia się bardzo rzadko i na całe szczęście :)

Gość Maurycy Pochfa
nie mówię o kobietach tylko facetach jeśli jakaś wierzy że facet blizniak jej nie zdradza to łudzi sie i nie wie o tym bo jest ślepo zakochana a facet bliźniak potrafi omamić kobiete że je mu z ręki jak wierny piesek kobiet ta wersja nie dotyczy

Gość a co z wagami to dopiero
szmaty... :O:O a panny są wierne :) skorpiony są kurewsko lojalne (jeśli uda się je zdobyć) raki są bardzo rodzinnymi znakami barany to cholerycy koziorożce - z nimi lepiej robić interesy niż zakładać rodzinę, wszystko biora na poważnie