Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotany

krzywy penis

Polecane posty

Gość Zdruzgotany

Kieruje pytanie całkiem poważne do kobiet odwiedzających to forum. bardzo krępuje się swojego członka. Jest krzywy, w prawą stronę. Sprawia to że czuje się niekomfortowo i własne chciałbym się dowiedzieć czy wam to przeszkadza. Co czujecie widząc mężczyznę z krzywym członkiem. Czy to nie hamuje waszych fantazji i doznań erotycznych? Czuje się w pewnym sensie "skrzywiony" psychicznie. Powiedzcie mi czy mam się tym martwić czy mój członek się do czegoś nadaje

miałam kiedyś chłopaka który mial skrzywionego członka w bok. Długo sie wstydził tego faktu i nie podejmowal \"akcji\" Już myslałam że coś z nim nie tak, bo jaki facet nie chce seksu z dziewczyną ktorą rzekomo kocha. Kiedyś opił sie i wyznał mi jaki jest problem. I w końcu przyłamamł sie i zaczeliśmy uprawiać seks. Powiem tyle- to był pierwszy facet przy ktorym dostałam orgazmu podczas stosunku, a dodam że miałam już paru chłopaków i jakieś doświadczenie seksualne,wcześniej tylko albo przy oralu albo masturbacja. A on po prostu mial krzywego ale świetne nim sztuczki wyczyniał:) Tak więc jeżeli idzie o spojrzenie na to oczyma kobiety- to nie ma znaczenia, może przy pierwszym razie może być jakieś zdziwienie ale potem liczy sie tak naprawdę czy potrafisz się postarać dać rozkosz kobiecie!

Celem sprostowania- "Powiem tyle- to był pierwszy facet przy ktorym dostałam orgazmu podczas stosunku, a dodam że miałam już paru chłopaków i jakieś doświadczenie seksualne,wcześniej tylko albo przy oralu albo masturbacja." - chodzi oczywiście o to że wcześnie dostawalam orgazmu tylko przy oralu albo masturbacji

Gość Tdd.e
Tez mam krzywa palke i sie jej nie wstydze zreszta prawie kazdy facet ma krzywego :-)

Gość Zdruzgotany
myslicie ze to od mastrubacj prawa reka? robie to od 15 roku zycia

Gość nie ma idealnie
prostego penisa..kazdy jest zakrzywiony..mniej albo wiecej..uwierzze taki zakrzywiony daje kobiecie wiecej przyjemnosci..moj men wlasnie ma takiego:-)

Gość moj tez ma
jestem ponad rok z moim i z nim sypiam.nieraz wodzialam go nago ni robimy przeciez tego tylko po ciemku nieraz robilam mu laske.zazwyczaj wieczorny prysznic jest wspolny gszie biedak czesto sie napala na sex podczas tego gdy ja mu delikatnie myje jajka i kutasa i szczerze powiem ze zaledwie miesiac temu zauwazylam ta krzywizne i jakos mi juz to po glowie nie chodzi.dla mnie ten moj kochany penisek jest dalej tym samym peniskiem ktory doprowadza mnie do rozkoszy