Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolaaaaaaa

co myslicie o kolczykach w jezyku u dzieczyn?

Polecane posty

Gość lolaaaaaaa

jestem ciekawa jakie jest wasze zdanie"? nie mam na mysli tutaj jakis dresiar z huty tylko normalne dziewczyny ?

kilka dni temu wyciagnelam po roku noszenia. juz mnie wkurwiac zaczal, poza tym szkoda zebow :P

Gość rzygi
fajnie wygląda w języku, ale różne powikłania potem mogą być, osuwanie się dziąseł, niszczenie szkliwa itd, dlatego dałam sobie spokój i zrezygnowałam żeby go zrobić :D w zamian mam 3 w lewym uchu i w pępku jeden. :]

Gość Fierdop
Moja dziewczyna ma w nosie, w brwi i pod warga jednego. w uszach chyba ze 100.. :P

Gość inne podejście
rozmawiałam niedawno z kolegą na temat tego co podoba się nam dziewczynom, a jak to odbieraja faceci i byłam w szoku bo ten moj kolega uświadomił mnie, ze tak naprawde wszelkie ozdoby typu kolczyki, tatuaże, tipsy, solara itp wcale nie kręcą facetów owszem znajdą się wyjątki, ale mężczyźni cenią naturalność chłopak, z którym rozmawiałam jest już w ogóle schizolem na tym punkcie i twierdzi, ze dziewczyna nie potrzebuje nawet kolczyków w uszach:O, pierścionków ba nawet zbytnio makijaż mu się nie podoba niestety wymagania to on ma pod wzgledem naturalnej urody przeogromne:P tak czy inaczej tego typu ozdobniki są raczej na nie co nie zmienia fakty, ze chętnie zrobię sobie delikatny tatuaż i myślę o maleńkim kolczyku w nosie:)

Gość lolaaaaaaa
a jaki jest koszt zrobienia kolczyka w jezyku?:>

Gość Fierdopeer
Makijaz nam nie przeszkadza ale solara i tatuaze są poprostu odpychające tak samo jak kolczyki w cipie ... Makijaz to poprostu kobieca rzecz.. ;)