Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednafajna

niezwykły ślub

Polecane posty

Cześć dziewczyny, potrzebuje waszej pomocy i rady... Za jakiś czas chce wziąć ślub cywilny a nie chce by był on taki zwykły w urzędzie... Czy wiecie ile kosztuje by urzędnik gdzieś pojechał? i najważniejsze: macie jakieś pomysły jak, gdzie zorganizować niezwykły ślub? Mam bardzo małą rodzinę i ona nie bardzo akceptuje mojego partnera więc nie urządzamy na pewno wesela... Jednocześnie chce by ten dzień był dla mnie piekny, mimo że ślub nie bedzie w kościele...

Gość Inwazja
urzędnik nie może opuszczać urzędu :( ślub tylko w urzędzie

Gość glupie pytanie
predzej ksiadz da slub gdzie w plenerze niz urzednik!!!!!!!

Gość Bylam na takim niezwyklym slub
ie. Nie polecam przesadzac. Bylo to dawno. Nasz Kosciolek zostal podpalony i splona doszczetnie. Moja kol poprosila aby ksiadz udzielil im slubu na wsi u nich na dzialce. Dom i te sprawy. Zaplacili troche wiecej i poszlooooo. A wiec tak jedziemy na wies. Pieknie przyozdobione podworko. Slub pierwsza klasaaaaaa.... :D Ale reszta ;/ Godzina 118 komarow od kija i ciut ciut. Nie liczac meszek, trzmieli i kij wie jeszcze czego. Zarcie obeszly muchy i osy. Wiec uwazam, ze nasze klimaty nie nadaja sie na wesele na swiezym powietzru :D Nie wymyslaj. I w domu moze byc cudownie.... :D

Gość babajagababa
Ja też chciałam piękny ślub w plenerze, ale jak patrzę na pogodę za oknem to mi się odechciewa. Gdybym była na 100% pewna, że będzie ciepło, to bym zrobiła wszystko, żeby to doszło do skutku. Z tego powodu odpuszczam i normalnie w Urzędzie weźmiemy.