Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emkaaaa

Czy sie nadaje na modelke?

Polecane posty

jak w temacie Mam 174 cm . Wymiary 89/65/91 Bralam udzial w kilku pokazach mody ale nie na zasadzie kontraktu z agencja . Bardzo mi sie to spodobalo , ale nie wiem czy sie nadaje .Jakie jest wasze zdanie ? www.tylkomniekochaj992.fotka.pl Pozdrawiam E.

Gość BECKER
jak bym się tobą zajoł to może,za grube nogi masz!

Gość obiektywnieee
jesteś za niska i nogi...fakt, trochę przygrube. ale na fotomodelkę się nadajesz - można różne rzeczy z twoją twarzą zrobić, rysy masz całkiem ładne, może cera trochę do poprawki ale nie jest źle

Gość maszka z bialegostoku
Wygladasz na niską, nie powiedziałabym, ze masz 174 cm wzrostu, a to na modelke i tak niedużo. Ale sprobowac można

Gość prawda_a
Nadajesz się, nadajesz. A Wy zazdrośnice przestańcie....buuuuuuuu

Gość BECKER
moja siostra ma lepszą figure ale i tak nie dostała się do 15 najładniejszych dziewczyn w polsce spróbować zawsze można nic nie tracisz ale 4 kg musisz stracić

nie chodzi o zazdrosc - znam osobe, ktora jest scoutem w agencji modelek w Londynie, wiec wiem co mowie. Na fotomodelke jest okej. Na swiatowa kariere Mediolan/Tokyo/Nowy Jork/ Londyn to niestety, za duze wymiary.

Gość modelka145
Heidi Klum ma 175cm więc wzrost nie jest zły ale w tali minimum 5 cm, ja bym powiedziała że z 8cm nawet, twarz ładna ale za mało wyrazista tu się zgodzę z 'zbanowany.koteczek', co do cery to można poprawić, jak się dziewczyna naprawdę nadaje i wyróżnia to nawet z cerą z problemami ją przyjmą, ciało ogólnie patrząc na zdjęcia powiedziałabym że jest okej ale jak na modelkę masz przygrube uda, napisz ile masz w obwodzie ale jak więcej od 30cm to powinnaś łydki odchudzić(dużo biegania, szybkiego, broń boże ćwiczeń wzmacniających mięśnie nóg), gdy mnie do agencji przyjmowali powiedziel że problemy z cerą da się zatuszować ale mankamentów ciała nie, moje łydki miały w obwodzie wówczas 31cm(mierzone w najgrubszym miejscu) a obecnie mają 29

Jezeli chodzi o nogi to mam masywne łydki to fakt ,ale to sie da naprawic. Co do mojej twarzy to nie mam z nia problemow. To są piegi kt. wyskakuja mi przez słońce . Dziekuje za wasze opinie. P.S - postanowilam wyslac swoje zgloszenie do 3 agencji i zostalam przez 2 zaproszona . Zobaczymy co z tego wyjdzie . POZDRAWIAM E.

Gość ollinka135
Buzia tropszke mało charakterystyczna, ale makijażem wszystko da się "podciągnąć" ;) Pocwicz z hula-hop i będzie ok

Gość kkkkllll9iiio
a ile lat masz można wiedzieć????

jest w porzadku,ale czy sie nadajesz to nie mam pojecia bo nie znam sie na tym moze sproboj wyslac zdjecie do jakiejs agencji? raz mialam swoje fotki na mixerze i jakas babka z agencji fotomodelingu sie do mnie odezwala na maila,ale to olalam w cholere...moge poszukac adresu to Ci tutaj wysle i mozesz odezwac sie do nich

17 . Wiem ze to troche duzo . Wielki Zderzacz Hadronow - bylabym wdzieczna za tego maila .

Gość modelka145
miło Emka że się odezwałaś :) masz tyle lat co ja, ja na razie pracuje jako fotomodelka bo stan zdrowia mi na modeling(tj chodzenie po wybiegu) póki co nie pozwala, muszę czekać jeszcze 2 lata by móc pracować jako 'normalna' modelka, przy czym zacznę od razu w Nowym Jorku :)