Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrr

rozstanie bez słowa? ratunku

Polecane posty

Gość mrrr

Chłopak nie odzywa się do mnie około 3 tygodni, może nawet więcej : ( ja owszem, próbowałam..raz nawet nie odpisał. CO ROBIĆ !? Gdy pojawi się na gadu chcę mu coś napisać, ewentualnie : '' Jest Ci ze mną dobrze'' ? To by mogło być ? Proszę , ja nawet nie wiem juz co o tym wszystkim myśleć ! Mam mentlik w głowie : (( tak bardzo go kocham..Nie mam pojęcia jak zacząć taką rozmowę : (( boję się tego co odpisze..

Gość mrrr
proszę :(

moj chlopak nie odzywal sie przez tydzien po czym oznajmil ze wyjezdza na rok do anglii wiec musimy sie rozstac i stwierdzil ze jak nie bedzie pisal to latwiej to przyjme ....bylismy razem 4 miesiace niby nie dlugo i nie bylam bardzo zaangazowana ale strasznie mi teraz przykro siedzie i placze caly dzien w pracy zawalilam rano sie rozstalismy...

Gość mrrr
i co ja mam zrobić ? :(:(

w sumie nie wiem co ci poradzic bo ja pisalam dzownilam martwilam sie i zero odppwiedzie jak dalam spokoj to sam se odezwal ehhh ale rozstalismy sie bez obwiniania klotni w tzw przyjazni mimo to strasznie mi przykro...

Gość ekateriinii 25
A moj facet. spotykamy sie pare dni temu wyznał mi milosc, ze mu na nie zalezy i cche byc ze mna.Dzis mija trzeci dzien a z jego strony jest cisza.I niewiem co mam o tym myslec??????????

Gość nie pisz juz nic
do niego, tylko go skreśl

Gość motylek_85
daj sobie spokój - jesli komuś na prawde zależy to nie zachowuje sie tak jak opisałaś - NIESTETY

Gość nie zawsze brak odzewu
oznacza obojetnosc, ale mój przypadek jest wyjątkowy 1 na milion :(

Gość ekateriinii 25
A co mysliscie o faceice ktory najpierw wyznaje milosc a potem zero kontaktu?

no u mnie to oznaczalo jedno tak czy tak bez wzgledu na wyjazd a sam fakt braku kontaktu przez tydzien gdyby to byl powazny zwiazek kilkuletni nie podjealbym decyzji tak szybkoa tak wolalam to uciac juz teraz smutno mi tylko ze znow nie wyszlo...

mrr - napisać mu \"Jest Ci ze mną dobrze?\" sorki ale weź się szanuj bardziej... pojawia się na gg, nawet sie nie odzywa więc cie olewa. Jak sie jest z kimś, ba, jak się kogoś szanuje to się nie postępuje w ten sposób. Skoro masz mętlik w głowie to ci wyjaśnię - zapomni o nim, facet zachowuje się totalnie jak dzieciak jakiś. A Ty niepotrzebnie się łudzisz.

po prostu koleś zerwał z tobą mrr jakieś 3 tygodnie temu lub więcej, ale zapomniał ci o tym powiedzieć:o

Gość mrrr
nie przeżyję bez niego :( nie :(:(:(:(:(:(:(

Gość mrrr
ta, masz racje...czas zapomnieć .. Ale jak on napisze na gg, jak gdyby nigdy nic, ? : (((

Gość blonyneczka
Po przeczytaniu tego forum rozplakalam sie na maxa...mezczyzna bo niby dojrzaly 25, a zachowal sie identycznie...wszystko bylo ok, planowalismy itd, a on z dnia na dzien zwyczajnie przestal sie odzywac....probowalam wszystkiego, telefon, gadu....masrtwilam sie nawet ze moze cos mu sie stalo, wyjechal czy cos w tym stylu... a taka jest pewnie prawda ze taki niby dojrzaly ze po prostu zmienil nr i na gadu nie odpisal czy cos sie stalo czy zwyczajnie nie chce ze mna juz miec kontaktu...tak naprwade znamy sie od prawie 5 miesiecy, i teraz juz wiem ze nie zna sie czlowieka, a jeszcze gorzej jak ktos jest mega naiwny....a ja po prostu chcialam zeby miec przy kogos ...