Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowany olowek222

wieczor panienski....

Polecane posty

a mianowicie mam pytanie takie ze mamy sie w cos przebrac:D to ma byc kicz party.... ale kompletnie nie mam pomyslu za co sie przebrac i zeniaczke... co byscie proponowali? jak wogole wy spedzalyscie swoj wieczor?? bardzo prosze o rade

Gość ok 700 zl
kicz party? hmm..nie wiem..cos w stylu country, my ostatnio mialysmy sie przebrac za emo-dzieci, bo nas strasznie bawi ich filozofia i styl

tak kicz party czyli za wiesniary dresiary biedrinki i takie tam.... ale jak ja mam wyjsc na misato w takim czyms? a kawalek mam do lokalu;/ i nie wiem w co sie przebrac w debila?:D uda sie to?:D

Gość ok 700 zl
no to przebierzcie sie za wiesniar, dresiary i biedronki. Jak bedziecie szly grupa, to moze beda sie na Was patrzec, ale na pewno z usmiechem, a nie politowaniem czy agresja:)

hmm..u mnie w mieście raz widziałam dziewczyny szły do klubu,miały uszy króliczka plejboja na głowach,literkę L na plecach(taka jak na prawo jazdy)jakieś trąbki.jeśli wy zamierzacie zrobić kicz-party ja bym absolutnie pomyślała o tlenionej blondynie(można np.perukę kupić)wymalować twarz jakimś ciemnym pudrem,oczy białym cieniem,rzęsy,różowe ciuszki,kozaki na szpilach:D dla mnie to obicach.noo albo emo.i np.niech każdy zrobi krótką prezentację swojego przebrania np.wyjść na środek w roli tlenionej techno blondyny,i mówić jakimś dziwnym tonem i słownictwem o solarium,dyskotece,\'innych słabych lachonach z klubu\' i super furach i kolesiach :D oczywiście to co napisałam nie ma na celu obrażenia kogoś,kto lubi taki styl,ale jak ma być z jajem-ja bym wybrała coś takiego.