Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiego byś chciała

idealny rozmiar penisa według Ciebie

Polecane posty

Gość delikatna gąbka
nie zapominaj o charakterystycznym trójkącie...wylicz go z sinusa alfa 69

Gość wiercioszka
Brunet pięknie to ująłeś!!! jak dla kogoś...nikomu nie mierzę,po prostu potrafię ocenić!I już!No i było ich niewielu ale właśnie każdy z takimi około wymiarami! KręconyLoczek brawo!

Gość KręconyLoczek18
pomyślmy szczerze czy penis jest tak ważny?? myśle że większy wpływ na podniecienie ma ilość Kłykći potylicznych oraz łuski które są pochodzenia skóry właściwej !! A NIE NASKÓRKA !!

Gość KręconyLoczek18
pomyślmy szczerze czy penis jest tak ważny?? myśle że większy wpływ na podniecienie ma ilość Kłykći potylicznych oraz łuski które są pochodzenia skóry właściwej !! A NIE NASKÓRKA !!

Gość tylko male i srednie sa dobre
ludzie pierdolicie od rzeczy kiedys tez bylam taka niedojebana baba i gadalam ze moj facet ma idealnego fiuta (19 cm) TERAZ WIEM ZE BYLAM W BLEDZIE!!!!!! MOJ obezcny facet ma sredniego i jest mi o niebo lepiej przynajmniej teraz moge to robic na jezdzca co wczeniej bylo niewykonalne bo nie jestem studnią :O i 19cm wacek walil mnie po wątrobie :O laski nie osmieszajcie sie juz :O

Gość kolejny temat
dla pustaków którycz nikt nie chce bo co robią przed kompami ?

Gość kolejny temat... dokładnie
to samo co ty, wnioskujesz bo ciebie nikt nie chce więc siedzisz przed kompem

Gość iiuhib
To przez wiekszosc osób wszyscy chca duuuze penisy bo sa one niby takie fajne... podobno... Mój maz ma jakies 17,5cm i 13,5cm w obwodzie i jest mi cudnie, a czasami nie zaszkodzilo by jak by mial deko mniejszego. To z tymi duzymi penisami to jest takie pierdolenie. A musze sie przyznac ze przed moim mezem bylo pare, a jeden z nich mial 21cm i nasz zwiazek sie rozpadl przez to ze nie ukladalo sie w lózku. Bardzo sie staralismy no ale cóz... Tak wyszlo. Niedawno sie ozenil i ma dzidziusia w drodze. Po rozejsciu sie opowiadal mi ze prubowal z duzoma dziewczynami i kazdej sprawialo ból, ale teraz chyba spotkal ta odpowiednia której bylo z nim fajnie. No ale cóz, moze te duuuze penisy nie sa zawsze takie fajne jak kazdemu sie wydaje... Oczywiscie duzo zalezy od ludzi jak sie dobiora. Mój maz mial czesto kompleksy ze ma malego fiuta i ze mógl miec deko wiekszego... A potem jak mu dalam do zrozumienia zeby nie robil tak mocno bo czasami boli to juz jakos mu ta mysl z malym penisem przeszla. To przez cale towarzystwo/spoleczenstwo kazdy sie wprawia w kompleksy i chce ogromnego ptaka z bajki, co moze dac wiecej bólu niz przyjemnosci.