Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blazed

dlaczego kobiety ciągle narzekają?

Polecane posty

Gość blazed

nie mają powodu a ciągle coś wymyślają , czyli "jak stworzyć problem z niczego" chyba nad tym ciągle myślą , normalnie fenomen

Gość poarzadny mezus1965
maja to po swoich matkach a one po swoich i tak az do Ewy....ta tez miala problemy:P

Gość blazed
tragedia normalnie one chyba jak przestaną narzekać to przestaną żyć

Gość malaga lamaga
nie wiem, sama jestem kobietą,ale wszystkie zrzędy bym odstrzeliła te kłótliwe tępe kwoki też

Gość malinowa gałka
jak to dlaczego;p dlatego ze chca zobaczyc jak jej facet postara sie dla mniej o to zeby jej dogodzic, czyli zeby zobaczyc jak mezczyznie na niej zalezy;p i jak potrafi sie poswiecac;p i pewnie tez dlatego zeby podbudowaly swoja samoocene :) jak widza ze ich facet robi wszystko zeby bylo ok czuja sie kochane :)

Gość blazed
malinowa gałka o czym ty piszesz? to jakiś bełkot po stokroć

Gość malinowa gałka
czylis typowy facet, nigdy nie zrozumiesz kobiet

Gość oj gałka
trzeba był jeszcze napisać: bo Ty mnie już nie kochasz, jak byś kochał, to byś wiedział

Gość blazed
dlatego ze chca zobaczyc jak jej facet postara sie dla mniej o to zeby jej dogodzic, czyli zeby zobaczyc jak mezczyznie na niej zalezy;p i jak potrafi sie poswiecac;p czylis typowy facet, nigdy nie zrozumiesz kobiet to typowa odpowiedź dla kobiet więc dalej próbuję rozumieć

Gość tepowaty c
faceci uważają że baby tylko zrzędzą, a one tak naprawdę potrzebują rozmowy dlatego tak ciągle o wszystkim mówią, analizują takie już są ich konstrukcje psychiczne, a facet zazwyczaj tylko przytakuje albo nie słucha tego narzekania, bo dla niego to narzekania są, a nie rozmowy

Gość sknerowate to już i tyle

Gość aaaaaaaaasiaaaaaaaa
ty idioto :D

Gość blazed
"problem" to nad czym skupia się kobieta , która wedle woli i istnienia woli skupiać się nad tym , czego nie ma , niż nad tym, co jest

skupia się przede wszystkim nad tym,jak wygląda później- czego nie ma potem - dlaczego się sam nie domyśliłeś dziwić się,że w starożytności wierzono,że kobiety rodzą się bez mózgu :O

Gość blazed
skupia się przede wszystkim nad tym,jak wygląda później- czego nie ma może jednak odwrotnie? wydaje się to prawdopodobne

według mnie przede wszystkim próżność później materializm z bukietu róż się tak nie ucieszy jak z Tego,że koleżanka wygląda gorzej

Gość blazed
z bukietu róż się tak nie ucieszy jak z Tego,że koleżanka wygląda gorzej zależy , jeśli brać pod uwagę reakcję infantylną to bukiet , jeśli reakcję w dalszym rozwoju to koleżanka

Gość kobiety narzekają
bo wszystkiego im mało zawsze :(

Gość kalwi
Moja kobieta potrafi się w nocy obudzić i narzekać dlaczego przestałem ją przytulać po 3/4 nocy, gdzie ja od leżenia na jednym boku z ręką do góry i przedziałkiem na łóżku nie mogę się już ruszać i chcąc się wygodnie położyć kładę się tak żeby chwile móc wygodnie usnąć a ona wpada histerię,mówi że jej już nigdy nie przytulę odsuwa się tak że jedną nogą leży na podłodze i jeszcze jak się wygada ryczy.