Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 177

hm

Polecane posty

Gość ona 177

witam. mam problem mianowicie chodzi o to że mam 17 lat i jestem dziewicą, mam chłopaka i jeszcze z nim nie współżyłam, ale zapewne niedlugo do tego dojdzie, mój problem polega na tym że jestem dość wstydliwa, i gdy będę kochać się z Tomkiem nechce żeby widzial jak puści mi się krew czy coś, bo to wtedy będzie dla mnie żenująca sytuacja, boje sie też bólu i chcialabym spytać jaka jest metoda na samodzielne \'rozdziewiczenie sie\', może to zabrzmi głupio ale naprawde prosze o pomoc.

Gość napalony...
rozdziewiczenie nie zawsze musi bolec...szczerze to powiem tobie, ze jesli chcesz wspolzyc ze swoim chlopakiem to nie powinnas sie obawiac jego reakcji na to ze poleci tobie krew...przeciez chyba on wie ze to normalne...

Gość ona 177
wiem, ze nie bedzie zaskoczony i wogole tylko chpdzi o moja nieśmiałość, zawsze byłam nieśmiala, z a co do bólu, to niewiem czemu ale jestem przekonana że będzie bolało...i tego to sie boje chyba najbardziej

Gość poarzadny mezus1965
al pozniej ile przyjemnosci!!! glowa do gory:P a majtki w dol:P

Gość napalony...
no i co da tobie to ze wczesniej sie sama rozdziewiczysz? i tak bedzie bolalo i tak...porozmawiaj z nim...nie ma sie czego wstydzic przeciez

Gość ona 177
hm..w sumie masz racje, panikuje a nie ma o co tak naprawde dzięki ;))

Gość napalony...
przeciez on tez bedzie bardzo zdenerwowany:) podejdz do tego na luzie...i zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze

Gość sprzedaj
swoje dziewictwo, zamiast sama sie wlasnorecznie pozbywac tego kwiata, skoro nie chcesz aby Twoj facet to zrobil....sa faceci co dadza gruba kase za rozdziewiczenie mlodej dziewicy lol A jak nie to poszukaj sobie faceta, ktory zrobi to w sposob taki aby Cie nie bolalo, jak masz malolata za chlopaka to jemu tylko bzykanie w glowie a nie Twoje dobro....

Gość prowokator 2012 D

Gość ona 177
mój chłopak ma 24 lata ;)) i nie w głowie mu tylko seks, nawet o tym ze mną nie rozmawia, tyle że ja już bym chciała.

Gość ona 177
i napewno nie bede 'sprzedawala' sie jakiemuś fagasowi -,- pf

Gość napalony...
a on wie ze bys juz chciala?:)

Gość malolaty jestescie i tyle
pelnoletni z nieletnia to macie prokuratora na glowie, dziecko idz do psychiatry albo idz spac albo do szkoly sie nauczyc prawidlowo o wspolzyciu....ojj dziecko, co ty wiesz o zyciu, NIC, a za sex sie zabierasz...

Gość ona 177
raczej nie ;p niewiem jak mu powiedziec ;)

Gość ona 177
haha ;) śmiac mi się chce ;))

Gość ona 177
a tak na marginesie do pełnoletniosci brakuje mi 28 dni ;)) takze obejdzie sie bez prokuratora i stul pysk jak do mnie mowisz ;)

Gość napalony...
malolaty jestescie i tyle a kim ty jestes zeby mowic 17 letniej dziewczynie kiedy ma wspolzycie zaczac...jesli czuje taka potrzebe to jej sprawa...boze co za ludzie...pewnie jestes dewotka ktyora chodzi do kosciola i uznajesz tylko sex po slubie...zacofanie w tym kraju...

będę się śmiał z Was jak przy pierwszym stosunku dzieciaka zrobicie, a rodzicom pogratuluje za dobre wychowanie swoich nieletnich dzieci. Swoja droga, ty 17 on 24, to co on robi z takim dzieckiem jak Ty? Albo facet jest zboczony, że za takie dzieci się zabiera, albo kręcą go małolatki. 24 lata i żyć w celibacie, w życiu nie uwierze w takie dyrdymały, siedemnastke ma a na boku dojrzałą, z którą się zaspokaja....naiwna...

Gość ona 177
dokładnie, wydaje mi sie ze w tym wieku kazdy mysli o seksie, zacofańcze popaprany

Gość ona 177
ty jesteś koleś jakiś świrnięty oO ty pomyśl zanim coś napiszesz, i meliski się napij ;)

no tak, co język to język, rynsztokowy, i gdzie Ciebie dziewczynko nauczono kultury i szacunku do starszych osób skoro pierniczysz mi abym stlił pysk, co??

Gość ona 177
a tak apropo co ma nastolatka wspolnego z dzieckiem? oO zaręczam ci ze dzieckiem nie jestem, więc fuck off sucker, i ścis wary bo mnie zaczynasz wkurwiać ;)

Gość napalony...
co za idiota hehe ty kolezko juz powinienes isc spac bo glupoty bredziesz:) znjac zycie to masz z 50 lat i sluchasz ojca rydzyka:) hehe

Gość ona 177
bo nie pozwole sobie, żebyś mnie obrażał, ja też mam honor i godność, stary świrze, może moj język jest prostacki, ale przynajmiej nie zaczynam obrażac innych forumowiczów, a to jest właśnie najbardziej prostackie

Gość RACJA To jest chore
skoro tobie się wydaje, że każdy w tym wieku myśli o sexie to rzeczywiście jesteś z mało rozwiniętej rodziny, zapewniam Ciebie, że nie każdy myśli o sexie, ale cóż, taką mamy młodziez dzisiaj, a w głowie tylko kosmetyki, nowy telefon, tipsy, landrynkowe ciuchy i ostre dymanie....zakrapiane procentami... do pierwszego liceum , ba gimnazjum nawet wystarczy wejśc to jak do burdelu, same landrynki wymalowane

Gość Anq25
malolaty jestescie i tyle...teraz 17 latki jak stare k... wygladaja nieraz..brak słów...zmarszczki jak u 30 latki, spalone solary, kłaki jak po wojnie z utleniaczem i wulgarne jak tirówki...tu juz nie mozna mówic o dzieciach...wiekszosc 17 zdaje sobie sprawe ze swojej seksualnosci i puszczaja sie jakby to byla norma w ich wieku. Absolutnie nie odnosze tego do autorki...choc wedlug mnie nie dojrzla do sexu ze swoim partnerem skoro sie jego wstydzi....

Gość napalony...
kolego jesli jestes starszy i nie masz nic madrego do powiedzenia w tym temacie to sie zawijaj stad:) kolezanka nie prosila o opinie idioty ktory uwaza ze 18 lat to za malo na sex tylko rady jak to zrobic zeby bylo dobrze i zeby sie nie wstydzila...nie pomagasz tylko pierdo*isz glupoty...wyjezdzaj stad

Gość ona 177
haha, szczerze powiem tipsy nowe telefony to wiesz co? w dupie to mam;) wole glany, dredy ziele i muzyke reggae lub punk. pozory mylą ;) nie oceniaj ludzi ktorych nie znasz mamusia nie uczyla? kto tu jest z mało rozwinietej rodzinki? phahahah ;)

Gość ona 177
'napalony' dzięki ze mi pomagasz w gadce z tymi...zacofanymi "ludzmi" niewiem jak inaczej ich nazwać ;) naprawde wielkie dzięki ;p

Gość napalony...
pozwolcie ze autorka sama zdecyduje czy do tego dojrzala czy nie...a to ze jest duzo wulgarnych nastolatkow nie znaczy ze wszyscy tacy sa...wiec juz dajcie spokoj z tymi moralami waszymi bo nie o to w tym poscie chodzilo...