Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfswaqer

moja znajoma dzisiaj stwierdziła że z facetem który zarbia 5000 zł brutto

Polecane posty

Gość hfswaqer

to by nawet na kawę sie nei umówiła??? Mój mąż tyle zarbia, ja sporo mniej bo i staż pracy mam mniejszy i owszem to nie sa kokosy ale spokojnei wyustarczy na normalne życie. fakt nie mamy jeszcze dzieci - ale ludzie mają sporo mneij pioeniędzy i radza sobie. najbardziej ciekawi mnie to jak ona to sprawdza- co zanim się zgodzi pójśc na kawę prosi o ostatni odcinek wypłaty albo wyciąg z konta??? mam kumpla który prowadzi firmę, bardzo ciężko pracuje i bardzo dobrze na tym wychodzi, ale inwestuję to we właśnie budowany dom - patrząc na neigo nie widac tej kasy - więc ciekawe jakie ma kryterium?? To tylko moja znajoma - więc głupio było mi zapytać :)

Gość hfswaqer
up

Gość hfswaqer
kur... chyba jestem idealistką - zeby mieć fajny związek tyle rzeczy musi się zgrać - a kasa musi być - ale czy ona ejst podstawą????

Gość MalinkaMalec
dla mnie towja zjaoma szuka sobie skarbonki i tyle ludzie maja dwoje dzieci i ponad niecałe 1000 złotych na życie biede klepia a sie kochaja a ta wybrzydza ze mało ???????? może jest pokoroju jakiejs lalaeczki co potrzebuje sponsora niezaleznie od wieku a nie meżczyzny blac i tyle szkoda gadac

Dzieki za takich płytkich znajomych. Ale niektórzy wola liczyc na innych niz na siebie... Sama sobie wystawiła świadectwo.

Gość I co z tego ...
to jej zmartwienie a nie twoje, niech szuka sobie takiego ale wątpię żeby znalazła, a poza tym pieniądze w życiu są ważne, ale nie najważniejsze wbrew pozorom ... Swoją drogą to twoja znajoma jest prostytutką czy co, sprzedaje się za pieniądze i nie ma znaczenia dla niej co to za facet byle by miał kase ? To co mówi nie świadczy o niej dobrze Powiem tobie, że takie głupie dziewuchy przeważnie trafiaja na faceta z pustą kieszenią, albo prawie pustą i sa potem w siódmym niebie ... nie ma co przejmować się takim czczym gadaniem :) Przybedzie jej lat, zakocha się i zmieni zdanie jak znam życie ... :)

Gość rosenblatter
kobiety rozkładają się tylko przed kasą albo przed domniemaniem kasy