Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja popelnilam jakis blad

facet gdy sie mocno upije wyzywa mnie

Polecane posty

myslalam, ze jetes normalniejszy rozczarowujesz mnie:-O nie, nie zmienie zdania umiem przymknac oko na wiele rzeczy, uwazam ze sa sytuacje gdzie facet moze nawet uderzyc swoja partnerke, obrazic jesli zrobila cos zlego czy sama zaczela ale wyklinanie bez powodu( a autorka o tym pisze)? sorry u mnie to nie przechodzi 🖐️

gowno mnie to obchodzi alkohol wypala caly mozg?? moze zaraz usprawiedliwisz gwalt pod jego wplywem?:-O

>> alkohol wypala caly mozg?? Gadasz jakbyś pijana nigdy nie była :o nigdy nie na odpieprzałaś maniany na bani??? NIGDY??? >>moze zaraz usprawiedliwisz gwalt pod jego wplywem? Po pijaku nie staje :) Przynajmniej mi :o na szczęscie 😴

zalamujesz mnie robie wiele glupot na imprezach ale nie zdarzylo mi sie calkiem bez powodu wyzywac kogos od chujow, skurwieli itd w dupie mam kiedy Ci staje:-O

Gość yhymmm
Taaa, a Wstrząs jak zwykle zgrywa kozaka.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaloa
Zerwij z nim póki możesz .Po ślubie nic się nie zmieni.Chyba,że lubisz być poniżana.To jest chore.Jak teraz sie nie hamuje, to co będzie potem.

>> zalamujesz mnie robie wiele glupot na imprezach ale nie zdarzylo mi sie calkiem bez powodu wyzywac kogos od ch*jow, sk**wieli itd Kwestią względna jest powód do wyzywania. W opinii tamtego gościa pewnie tez miał powód, żeby ją wyzwać!! >> w dupie mam kiedy Ci staj Nie kłam, bo go w dupie nie miałaś kiedy stawał :classic_cool: ;)

swinia z Ciebie dobrze wiesz o co mi chodzilo a co mnie obchodza opinie jakiegos pijanego zjeba? jak nie ma zahamowan po % to niech nie pije

\"Nie kłam, bo go w dupie nie miałaś kiedy stawał \" Wstrząs, nie ma to jak durne riposty, nie? ;] Jak zwykle z resztą.

nieeeeeeeeeeee bo to cos innego nie dociera to do ciebie???????????:-O

>> bo to cos innego dlaczego innego? bo tamten to ktoś obcy i rzucił burknieciem do swojej dziewczyny, a ty jak sie najebiesz to rzucasz innym? TO SAMO!!!!

burknieciem? moze odroznij burkniecie od wyzywania od szmat poza tym mam prawo powiedziec dostawiajacemu sie do mnie debilowi spierdalaj i dac w pysk komus kto obrazal moja kolezanke bo takie sytuacje mialam na mysli obrazanue swojej dziewczyny to calkiem cos innego i nie wiem jak mozna to rownowazyc tak niech wszystkie pary na imprezach zaczna siebie obrazac i tluc sue po pyskach w koncu % wszystko usprawiedliwiaja :-O

>> moze odroznij burkniecie od wyzywania od szmat To jej wersja, moim zdanie mocno naciagana :o A to co ty mówisz, to prostowanie typów, którzy po pijaku pchają łapska nie tam gdzie potrzeba :o Zresztą, zawsze kurwa jest przyzwolenie dla kobiet, które moga wyzwac swoich facetów od debili, głupków it. Jak facet pojedzie epitetami, to najchętniej byście go rozszarpały, gdzie tu logika? :o

Gość rzygi
kolejna panna kochająca swojego kata :] oczywiście wyjdź za niego, będzie cię zdradzał wyzywał od koorv, szmat będzie lanie po gębie, potem pojawią się dzieci i zacznie się typowy koszmar patologicznej rodziny... lepiej zapobiegać niż leczyć 🖐️

"To jej wersja, moim zdanie mocno naciagana" A skąd Ty możesz to wiedzieć,co?

ja nie usprawiedliwiam takich dziewczyn ale w sumie cos w tym jest zycie mnie rozpiescilo pod tym wzgledem:D no tak ona naciaga? z pewnoscia zwlaszcza ze nie wiem czy zauwazyles ale pisze jak wierna suczka swojego ukochanego chloptasia:-O Ty zawsze z gory bierzesz strone faceta, przynajmniej tutaj

Gość rzygi
nie jestem ciemniakiem wypraszam sobie i k* jak komuś nie pasuje to co pisze to nara. Forum publiczne wypowiadać się będę...

>> ja nie usprawiedliwiam takich dziewczyn ale w sumie cos w tym jest zycie mnie rozpiescilo pod tym wzgledem No własnie, a mnie wychowała ulica i wiem co mówie :classic_cool: >>no tak ona naciaga? z pewnoscia Oczywiście. Zawsze jak kobieta przedstawia jakąs kłótnię, to wina leży po stronie faceta. ZAWSZE :o >>zwlaszcza ze nie wiem czy zauwazyles ale pisze jak wierna suczka swojego ukochanego chloptasia I prawidłowo :classic_cool: >>Ty zawsze z gory bierzesz strone faceta, przynajmniej tutaj Bo za dobrze was kobiety znam, zeby wierzyć w kazde wasze słowo :o Dlatego musze bronić tych biednych mężczyzn :o

Gość rzygi
-Bo za dobrze was kobiety znam, zeby wierzyć w kazde wasze słowo Dlatego musze bronić tych biednych mężczyzn hehe tak każdą kobietę na ziemi znasz osobiście ?? wszystkie jej wady zalety itp itd ?? :P żałośnie...

Gość rzygi
do zygmunta- widać bardzo duży uraz psychiczny jeżeli chodzi o kontakty z kobietkami. To, że trafiałeś tylko na same" koorvy" to tylko współczuć

Nie znacie Wstrząsa? On ma przecież jedną bardzo charakterystyczną cechę - czuje się intelektualnie wyżej z prostego względu - jest FACETEM/SAMCEM/MĘŻCZYZNĄ a my jesteśmy głupimi babami. To taki jego śmieszny punkt widzenia :)