Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteeeeeeeeeeeem

Dla wielu dziewczyn obecnie liczy się co ma facet w spodniach a nie w głowie

Polecane posty

Gość jesteeeeeeeeeeeem

Gość WILKI PORWAŁY MĄ DUSZĘ
dla mnie akurat nie.i co z tego.znowu dostalam od zycia po kulach.a mialo byc tak pieknie...czemu tak jest, ze wiele brzydkich, skurwialych dziewczyn jest szczesliwych, ma fajnych facetow, a ja takiego cwela??ale sama jestem sobie winna. bylam zakochana, nie patrzylam na portfel, ani na to, co w spodniach.patrzylam na to, ze jest czuły, inteligentny...i co mi z tego przyszlo....az zyc sie odechciewa.

Gość polisacharydoza
tylko te 'brzydkie skurwiale' dziewczyny tez maja uczucia ;) ale widac ty o tym nie wiesz i myslisz ze tobie, jako najpiekniejszej, faceci powinni upadac do stop i modlic sie jak do boga..

Gość WILKI PORWAŁY MĄ DUSZĘ
gówno prawda, nie o to chodzi. mam na mysli tylko to, ze moje znajome, ktore nie s anajpiekniejsze i nie grzesza skromnoscia---ida np.na podryw na jedna nocke, bez zobowiqzan, liczac na lut szczescia----im sie jakos potem uklada!znajduja dziwnym trafem porzadnych facetow.a ja?nie lazilam po dyskach, brzydka nie jestem, charakter mam za dobry, jak widac---i zaloze sie ze mam faceta jakiego trudno ze swieca znalezc....nie wiem, czy ktoras na kafeee ma gorszego:/ i nie obrazaj sie tak zaraz za brzydkie i skurwiale.przeciez ciebie to nie dotyczy.

Gość polisacharydoza
moze i nie dotyczy, uwazam ze nie jestem glupia, brzydka, aspołeczna. A mimo to wiele w zyciu dotknelo mnie bolu, cierpienia i zlych slow ze stron innych ludzi. Tak jak pisalas, tez mam kolezanke, ktora zostala wychowana na rozpieszczona kurwe i wszyscy przed nia klekaja (chociaz ostatnio to sie zmienilo ;) ) Ja Znalazłam sobie chłopaka, jest uroczy, kochany, zaqwsze mogę na niego liczyć. To dla mnie stara się zmieniać, chociaż uż teraz jest dobrym chłopakiem. A ten twoj? jak to sie stalo ze dopiero teraz wyszedl, ze jest draniem?