Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

ale wczoraj sie nasmiałamD hahaha

Polecane posty

poszłam z przyjaciółka na piwo:D, na ławke i przyjebał sie do nas taki zul Zdzicho, i pierdoli, ze my takie ładne, zeby nas wyruchał, ze jak wsadzi nam kutasa to dupa wyjdzie:D, a my , ze gardłem wyjdzie, a on , nie bo sie udławicie:D:), poznije gadka szmatka, pytamy sie czy mamy grube nogi:D, a on ze to nie wazne, ze on jak rucha to tylko w cyce sie patrzy, a nogi to na bok:D hahaha:D, i w ogole pierdolił cos, ze jak zobaczył kiedys jakas dupe to mu kutas tak stanał, ze mu rozporek rozpierdolił:D, i ze spił 2 dupy i je wyruchał razme:d, biedny taki zul, moze kiedys ruchał jakas tam:D, chyba mu kupie kiedys jakis chleb, i jakies zarcie, bo pewnie głodny chodzi:D, strasznie sie wczoraj nasmiałam:s, moze dla was to nie smieszne, ale jakbyscie go zobaczyli to napewnio tez byscie sie smiali:D, jescze mu tak gluty z nosa widizały, co sie do nas przyblizał, to mi sie az rzygac chciało:D hehe:D, oczywiscie te niektore zdania to sa cytaty, to on tak dokładnie mowił:D

Gość Jesteś taka słodka i rozkoszna
że nic, tylko ci w tyłek prącie wsadzić :classic_cool: 🖐️

Gość zielono mi.
ale dno jeśli o was :O

Gość tnt121
pewnie marzylo ci sie wtedy zeby ten zul ci wsadzil swojego falusa w twoja nieprzeruchana cipke

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lula, przylepiaj się do ściany, bo lgniesz na kafe jak mucha do gówna i na siłę szukasz poklasku

a czemu tepa, tylko mowie jak mnie rozbawił wczorajszy zul, to on takie teksty walił, wy kazdego potraficie tylko skrytykowac zycze wam z całego serca, zeby poprawiło sie wasze poczucie humoru:)

Gość lula my mamy poczucie humoru
ale wez przeczytaj to, co napisalas... :O:O

Gość taka sobie karolajna
lula nie pisz takich rzeczy bo cokolwiek napiszesz bedziesz zjechana tepa i pusta niektorych nie bawi to ze ty sie smiejesz i masz dobry ubaw :D ale wiem cos o meneleach oni miazdza: D hahaha fantazji im nie brak

Gość kiepy_we_włosach
masz zajebiste poczucie humoru, aż mi żyła pierdzaca pęka

no własnie:D, na youtube jest pełno filmow z zulami i ich gadkami:), i kazdy oglada, a jak ktos cos na pisze na kafe to juz to nie jest smieszne

Gość kiepy_we_włosach
widocznie nie masz daru przekazywania treści, opowiadać trzeba umieć

Gość rrrrrrrrrrrrrt
a j ajuz 2 dzien siki proboie kupic ty na kafeteri i nic:( 50zl za 1 litr sikow kobiety

ja pierdole...śmieszy cie to? To jest żenujące, z taki ludźmi nie powinno wdawać się wogóle w konwersacje. Zastanów sie dziewczyno troche nad sobą :o

co jak co, ake jakbym słyszała takie teksty od jakiegos zula, to bym się niezle wqrwiła :O

mozliwe, ze nie mam daru do przekazywania, i wiem ze jak sie tak opowiada to to nie jest smieszne, ale wczoraj tak sie smiałysmy, głupie rzeczy gadał to fakt, bo jak normalny chłopak by tak powedział do dziewczyn to by odrazu w pysk dostał a zulowi sie wybacza bo to zul:D, ale jescze bardziej smiac mi sie chciało z jego wyglada, cały łysy , tylko po bokach miał jakies loki:D, gile z nosa mu wisiały:D, bez zebow, tylko te dolne, i gada on ile to dup w zyciue juz nie przeruchał, jakie to on nie jest ogier itp., rzadko rozmawiam z zulami, ale ten widac ze taki nieszkodliwy

Gość wapsza
i ty mogłaśgadać z człowiekiem któremu zwisały gile ? jesteś zboczona jakaś

nie jestem zboczona, ale był chory, , a jak ty bedzisz kiedys biedakiem, bo narobisz sobie długow np. w kasynie i tez wyladujesz na ławce, rowniez nie bedzie cie stac na chusteczki i gile beda tobie wisiały, a jego gile nie wisiały nademna:) :/

Gość wapsza
to ty prędzej dziewucho z patologii społecznej zostaniesz bezdomną dupodają z dworca

Lulka, prawie się porzygałam :P fragment o tych gilach przerażający :O

Gość Hinatka.
jestem aktorką ze spalonego teatru