Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unomobilitus

Dlaczego młodzi mężczyźni to takie chamy i prostaki?

Polecane posty

Gość unomobilitus

Czy wszystkie myślące 20-kilkulatki muszą sie zadawać z facetami starszymi od siebie o przynajmniej 6-7lat, bo młodsi to chamskie, ograniczone emocjonalnie i umysłowo dzieciaki?:O

Gość ta od Biedronki z Psichkiszek
[ Czy wszystkie myślące 20-kilkulatki muszą sie zadawać z facetami starszymi od siebie o przynajmniej 6-7lat, bo młodsi to chamskie, ograniczone emocjonalnie i umysłowo dzieciaki?] wyprowadź się z tego blokowiska pełnego łysych dresiarzy to inaczej na to spojrzysz

taka moda ....jesli w grupie dajmy na to 9 osobowej znajdzie sie choc jeden cham, ktory bedzie mial poklask reszta jak barany beda go nieudolnie nasladowac ...... i ten rodzaj chama jest najgorszy

a ja się zgadzam, odkąd zmieniłam towarzystwo na starsze (4-20 lat ode mnie), mam całkiem inne spojrzenie na rówieśników... - dla takich w moim wieku (21 lat) najważniejsze, żeby dziewczyna fajnie się prezentowała, po co ma być wyształcona, skoro oni sami jeszcze nie są - wygląd zew i opinia kupmli są najważniejsze, dobrze, że to się zmienia z każdym kolejnym rokiem studiów... - kumple - najważniejsze to mieć swój samochód i kilku znajomych, żeby się z nimi powozić. kilka chwil co wieczór gdzieś na mieście przy piwie i reszta jest nieważna - ulubione powiedzenie: \"jakoś to będzie...\", zero myślenia o przyszłości, pakują się tacy w niby to \'poważne\' związki, nie myśląc o tym, że w przyszłości trzeba będzie utrzymać rodzinę, trochę się dla niej poświęcić - etam, skoro teraz jest zajebiście, to potem też będzie no i chyba najważniejsze, zauważyłam, że ludzie, którzy coś już osiągnęli w życiu i się spokojnie dalej rozwijają, o wiele częściej zachęcają tych młodszych, żeby robili to samo - rówieśnicy będą się chichrać po kątach, że ktoś chodzi na kółko teatralne czy warsztaty ze śpiewu, bo \"przecież ty nie umiesz śpiewać!\", zero jakiejkolwiek zachęty z ich strony, bo w środku zazdroszczą, że ktoś obok nich się wziął za siebie, a oni nie potrafią. starsi natomiast nie będą spać po nocach, żeby ci pomóc w osiągnięciu sukcesu, i jeszcze pierwsi będą do świętowania twojego zwycięstwa.

Gość dwudziestoletni cham
chamem pozostanie , wiek tu nie ma nic do rzeczy, ewentualnie nauczy sie kamuflowac swoje chamstwo z góówna bata nie ukręcisz

dwudziestoletni cham>>>> w wiekszosci to pozerzy :)....przeciez to takie cool, trendy itp ....jak ktos nie jest chamem to nie jest na topie