Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola64323545

Czy po kursie przedłużania paznokci będę mogła pracować w salonie?

Polecane posty

Gość ola64323545

Dorabiam sobie w domu, robię paznokcie żelowe i klientki są zadowolone ale nie mam kursu. Tak się zastaniawiam czy po kursie przedłużania paznokci przyjmą mnie do salonu do pracy?

Gość ola64323545

Gość podnoszeeeee

Gość prosze powiedzcie miii

Chciałam zrobić kurs SPN metodą żelową i akrylową. Do metody żelowej wchodzą: 3 rodzaje Manicure (biologiczny, mechaniczny, frezarką), Zasady dezynfekcji w tym obsługa autoklawu Budowa paznokcia naturalnego i przedłużonego Prawidlowe przyklejenie tipsów clear, mleczny i kolorowy Modelowanie na tipsie: french żelowy w tym technika „kamuflażu” Modeowanie i stylizacja paznokci nautralnych Modelowanie na szablonach- paznokcie krystaliczne, naturalne oraz french Uzupełnienie, odnowa, serwis- prawdiłowe piłowanie Manicure paznokci przedłużonych Zastosowanie frezarki przy pracy z żelami. Egzamin teoretyczny oraz praktyczny. Szkolenie zakonczone jest miedzynarodowym certyfikatem w j.angielskim z oryginalnym, tłoczonym hologramem SPN Nails. Cena: 700zl A do akrylowej: 3 rodzaje Manicure (biologiczny, mechaniczny, frezarką), Zasady dezynfekcji w tym obsługa autoklawu Budowa paznokcia naturalnego i przedłużonego Prawidlowe przyklejenie tipsów clear, mleczny i kolorowy Modelowanie na tipsie: french akrylem w tym technika „pink&white” Modeowanie i stylizacja paznokci nautralnych Modelowanie na szablonach- krystaliczne, naturalne oraz french: pink&white, kamuflaż Uzupełnienie, odnowa, serwis- prawdiłowe piłowanie Manicure paznokci przedłużonych Zastosowanie frezarki w pracy z akrylem Egzamin teoretyczny oraz praktyczny. Szkolenie zakonczone jest miedzynarodowym certyfikatem w j.angielskim z oryginalnym, tłoczonym hologramem SPN Nails. Cena: 700zl W sumie za cały kurs zapłaciłabym 1400zł ale czy warto? Tutaj jest tylko metoda przedłużania, nie ma zdobień. Oczywiście mogłabym zrobić osobno kurs zdobienia ale nie mam na razie tyle kasy :( Jak myślicie, czy przyjmą mnie do salonu po tych dwóch kursach?

Gość madziulka38
ola:) jesli zrobisz kurs w dobrej firmie to wszystkie drzwi stoja otworem:) Zakrec sie dobrze za tym a osiagniesz co tylko chcesz:)

Gość tez jestem ciekawaa
jaki kurs należy ukończyć aby pracowac w salonie? czy wystarczy metoda zelowa? prosze o odpowiedz

Gość ja jestem po k
kursie w peggy sage, metode zelowa na szablonie, na tipsie, akryl na szablonie i na tipsie , manicure i pedicure biologiczny, oraz metode fiberglass. Bez problemu znalazlam prace w gabinecie kosmetycznym jako stylistka, z tym ze robie tylko metoda zelowa. Certyfikat jest dokumentem ktory potwierdza kompetencje i profesjonalizm, mysle ze z nim bez problemu znajdziesz prace.

Dziękuję Ci za odpowiedz. Ja mieszkam w malym miescie i znalazlam tylko szkolenia z SPN Nails. Napisane jest że po kursie otrzymam międzynarodowy certyfikat w języku angielskim, tzn że w jęz polskim nie dostane? Nie bedzie pozniej problemu ze znalezieniem pracy? Tak poza tym, ile zarabia taka stylistka w salonie kosmetycznym?

Gość ja jestem po k
dostaniesz i w jezyku polskim, taki certfikat miedzynarodowy preferowany bedzie w Polsce jak rowniez potwierdza twoje kwalifikacje poza granicami. Mysle ze bez problemu znajdziesz prace. Ja od siebie moge ci podpowiedziec, ze jesli jestes osoba bezrobotna, zarejestrowana w U.P a znajdziesz potencjalnego pracodawce, ktory zaswiadczy ze po takim kursie cie zatrudni ( choc potem nie musi, mozesz szukac pracki gdzie indziej, przepisy sie troszke zmienily), istnieje mozliwosc ze wtedy taki kurs sfinansuje ci urzad pracy. Najlepiej jak zasiegniesz informacji w swoim urzedzie pracy. Pozdrawiam i powodzenia :).

Gość malina570
Hej dziewczyny! Zamierzam iść na kurs paznokci. Jestem z Wawy, rozkład cenowy jest bardzo duży. Nie ukrywam nie mam zbyt dużo w portfelu ale zależy mi żeby program był bogaty w wiadomości. Znalazłam jedną ofertę, proszę powiedzcie czy warto czy ok? Ja się na tym nie znam dopiero wchodzę w świat paznokci dlatego też proszę o radę. http://www.gowork.pl/programy_promocyjne ,35