Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia0410

KOPENHASKA - KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość kasia0410

czy ma ktos ochote kontynuowac ten watek? zaczelam ta diete i jestem 1 dzien. czytalam wczesniejsze posty i bardzo mi pomogly z motywacja i wyborem produktoe. dzisiaj jadlam szpinak niby ladnie pachnial, zrobilam go na parze i podsmazylam pozniej z czosnkiem na patelni. nie mialam cytryny wiec nie skropilam jednak zastanawiam sie czy z cytryna bylby smaczniejszy..na szczescie jutro szpinaku nie mam ale mysle nad zmiana na brokuly.. czy ktos sie do mnie przylacza?

Gość Beef stick
Nie zapomnij zjesc 1,5 kg befsztyku.

Ja już mam ta dietę za sobą:) życzę powodzenia

Nie umiem się trzymać diety, która ma ściśle określone menu na dwa tygodnie. Kopenhaska działa, bo ogranicza drastycznie węglowodany w diecie. Na takiej zasadzie można się odżywiać przez dwa tygodnie, bez wpychania w siebie codziennie tylko sałaty, szpinaku, pomidorów i mięcha.

nie zapomne zjesc ;] za pol godzinki zamierzam isc zrobic bo bede sie klasc pozno spac a nie chce odczuwac glodu..

Pebi - jak wytrzymalas na tej dicie? bylo latwo? czytalam wczesniejsze watki i niekore kobiety pasowaly mniej wiecej na polmetku.. boje sie ze ze mna bedzie to samo..

Na początku było ciężko, pierwsze 3dni jest najgorzej głowa mnie bolała, ja zapychałam głód dużymi ilościami wody, a jak już naprawdę nie mogłam wytrzymać zjadłam pół pomidora:) ale to było dopiero w drugim tygodniu diety Schudłam na niej 7kg:) a i piłam zielona i czerwoną herbatę, dużo pomagały:)

Gość Ja byłam
na kopenhaskiej... i przytyłam po niej 15 kg:((( Nie polecam...

Tylko ja jadłam ostatni posiłek najpóźniej o 17 a chodziłam spać najwcześniej o 23, a ile ty tego befsztyku chcesz zjeść?

Ja byłam bo jak się rzuciłas na jedzenie to dziwnego ehh Ja jestem ponad 2miesiące po niej i schudłam jeszcze:)

Gość Ja byłam
Po prostu wróciłam do poprzedniego stylu życia... Najgorsze jest to, że całkiem rozwaliłam sobie przemianę materii, a wcześniej nie miałam z tym problemów...

wlasnie piecze mi sie miesko w piekarniku:) kupilam takie "filety" z wolowiny nie sa zbytnio duze grubosc okolo 1.5cm i dzisiaj jem tylko 1 na jutro zostawiam drugi. w sumie to nigdzie nie jest napisane ile tego mieska powinno byc ale tak na oko wydaje mi sie ze mam dobra ilosc ;)

boje sie troszke jesc wczesniej ostatni posilek bo zazwyczaj wieczorem glod sie do mnie odzywa.. a jak mam wolne to ide spac okolo 24 wiec dzisiaj pewnie tez tak zasne a tygodniu to tak 22 - 23 wiec troche juz wczesniej

Gdzieś doczytałam że jeden powinien mieć ok 200gram ja jadłam dużo mniejsze ok100gram:)

na opakowaniu pisalo ze calosc ma mniej wiecej 400 gram wiec podzielic na pol bedzie 200 :D ahh jeszcze 10 m inut juz sie nie moge doczekac bo glodna jestem!

jestem juz po befsztyku i musze przyznac ze calkiem niezle mi wyszedl;) robilam go wedlug przepisu na www.dietakopenhaska.westld.com/index.php teraz wcinam salate ale kurcze nadal glod czuje:( musze poczkac z pol godzinki aby przeszlo..

ehh ciagle jem ta salate.. wciskam ja w siebie bo nie mam ochoty jej jesc ale wciaz czuje glod.. juz sama nie wiem co mam robic.. ehh pocztki zawsze najtrudniejsze...

widze, ze jednak nikt chyba aktualnie na tej diecie jest.no trudno. ja pozytywnie zaczynam 2 dzien diety i ide zrobic kawke chociaz wcale nie czuje glodu.. oy tak dalej :) dzis rano sie juz zwazylam i wedlug moich obliczen stracilam juz 1 kg :D nie wiem dokladnie bo mam zwykla wage nie elektroniczna.. ale cos widac:D

ehh widze ze nikt nie chce sie podzielic ze mna swoimi przezyciami z dieta kopenhaska.. no trudno. ja dzis bylam na baseniku z bratem i chlopakiem :D i calkiem swietnie sie czule nawet nie odczuwalam wogole glodu. powinnam teraz zjesc szyneczke i wypic jogurt ale jakos nie mam na to ochoty.. poczekam do 19 tak jak wczoraj.