Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziesto3letnia

co czujecie w związku

Polecane posty

Gość czterdziesto3letnia

zawsze byłam zaborcza, chciałam wiedzieć gdzie jest, co robi, by mi udawadnial, ze mnie kocha. Nasze życie było burzliwe.Od pewnego czasu jest mi obojętne co robi, o ktorej wroci.... . Czy to koniec miłości, czy z wiekiem zmądrzalam?

Gość puellaexfabula
obojetnosc jest chyba nagorszym emocjonalnym stanem

Gość wydaje mi się że
zauważyłaś że bardziej jemu zalezy kiedy ty nie jestes zaborcza i mniej go kontrolujesz mniej sie interesujesz albo z czesm podświadomie wiesz ze to nic nie nadje co najwyżej moze stłamsić

Gość czterdziesto3letnia
tak macie rację, ale rzeczywiscie z ta obojętnościa nie jest mi dobrze. Brak mi tych potyczek, one mnie trzymaly w związku.Sa dni, ze maż bardzo sie stara, ale mi sie nie chce starać o niego, wiem do czego to moze to doprowadzić. w naszym wieku wiele osob wchodzi w nowe związki, terazchyba wiem dlaczego, by bylo to cos, ta mała zazdrosć....

Gość Dziewczyno każdy
związek trzeba pielęgnowac bo nic nie jest nam dane na wieczność ... kto o tym nie pamięta ma przerąbane Nie ma znaczenia czy jesteś w związku rok, dwa, pięć, dziesięc czy trzydzieści pięć lat ... milość to piękny kwiat, który wymaga ciągłej pielęgnacji inaczej zwiędnie i musza to robić te 2 osoby ... o tym wiedzieli już nasi pra pra pra .. dziadkowie i babcie :) Wszystko przed tobą :), powodzenia