Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leticia24

powiększyc biust?

Polecane posty

Gość Leticia24

mam biust B nie jest obwisły itd ,ale wydaje mi się że za maly jest... Powiększyłybyście biust w tym rozmiarze na rozmiar C? tylko jestem bardzo szczupla i nie wiem czy będzie mi pasował , ale mój facet lubi duże biusty:(

Gość gdf
znajdz sobie innego faceta

Gość hmmmmmdfe
jak on lubi duze to kup mu dmuchana lale :p

Gość Leticia24
tzn on mnie nie namawial do operacji ,ale widzę ,że ogląda się za laskami z dużym biustem :( poza tym komentuje np u kobiet w tv np,, o ,ale biust to ona ma ładny " i wtedy przykro mi się robi bo ja taki średni mam :(

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia

Gość Docent seksuologii
koniecznie powiększ

Gość azol
nieeee - ROZUM to najpilniejsze !!!!!