Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia0002

KELLER-SKOMSKA szukam opinii

Polecane posty

miałam zabieg powiększenia piersi u dr Keller i jestem bardzo zadowolona. fachowa i miła doktorka. Jaki będziesz mieć zabieg u niej jeżeli mogę oczywiście zapytać?

hej fajnie,że ktoś odpisał.ja chcę się wybrać na korektę nosa,a raczej samego czubka.boje sie co prawda,bo moj nos nie wyglada zle i nie chce,żeby wygladał jeszcze gorzej :P.Mówisz,że jesteś zadowolona?

Gość lexie1*9
ile marcia płacisz za nosek??? gdzie przyjmuje ta lekarka??? na czym będzie polegał twój zabieg???? wiem że różnie liczą za operację, w cennikach jest zawsze jakiś przedział cenowy podany np. od 3tyś do 9,5tyś za nos, ja chce usunąć haczyk przy nosie(taki na dole, wiesz chyba o co biega) i zwęzić sam czubek bo wygląda koszmarnie, ewentualine skrócić nos, wiecie moze gdzie(najlepiej W-wa i okolice) można wykonać jakąś laserową projekcję czy coś takiego żebym wiedziała jak by wyglądał mój nos, w sensie że płacę, grafik jakby skanuje(nie wiem czy można coś takiego zrobić ;p) moją twarz i ma obrazw komputrze, a potem zgodnie z życzeniem zmienia nos, skraca, usuwa haczyk itp, a gdy juz jestem zadowolona daje wydruk lub nagrywa to na płytkę, jaki jest koszt takiego czegoś u grafika???? piszcie proszę

lexie ja jeszcze nawet sie nie umówiłam na konsultację.Chcę sobie zrobić dokładnie to samo co Ty i do tego powiększyć usta.A co to tego co mówisz to,rzeczywiście słyszałam,że robią coś takiego w niektórych gabinetach.Robią zdjęcie twarzy i w specjalnym programie robią tzn.obróbkę.trzeba by było sie dowiedzieć co i jak :P a Ty skad jesteś?

Gość extravilde
w 90% psycholog, a w 10% chirurg. Dr Keller-Skomska jest niezwykle miła, upszejma i złatwością potrafi wzbudzić zaufanie. Jako psycholog jest świetna, ale jako chirurg kiepska. Mnie dr Keller zoperowała i żałuję. Nie warto było. Obydwaj inni chirurdzy plastyczni, którzy obejrzeli efekt jej pracy, stwierdzili, że oni lepiej operują. Zatem zoperowano mnie jeszcze raz i rzeczywiście, jest znacznie lepiej. ...a metoda operacji - niebo a ziemia. Chirurgia plastyczna w Krakowie jest sto lat za murzynami! To, co ta lekarka potrafi robić perfekcyjnie, to sprawiać wrażenie dobrej specjalistki i grzecznie udawać, że operację wykonała właściwie. Mam nadzieję, że niewiele jest pacjentek, które zostały podobnie potraktowane.

Gość tina 11
Witajcie. Napiszcie jaką metodą opruje pani dr trudne nosy czy otwartą czy zamkniętą, Czu ma dożo pacjentów na operację nosa

Gość tina 11
Witajcie. Napiszcie jaką metodą opruje pani dr trudne nosy czy otwartą czy zamkniętą, Czu ma dożo pacjentów na operację nosa