Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxim us

na jakie kłamstwa facetów najczęściej się nabieracie?

Polecane posty

Gość maxim us

i jakie same stosujecie? :)

Gość tere fere kukuuuu
Najczęściej się nabieram na "kocham Cię " i "jesteś moim oczkiem w głowie " i tym podobne brednie :)

Gość Cezariona
jeśli jesteś maximusem z gladiatora nabiorę sie na każde kłamstwo:)

-"Ona jest tylko moją przyjaciółką" -"Ja? Ja nie palę papierosów!" -"Nie mogę się z Tobą spotkać, ponieważ jadę do rodziny lub mam rodzinne spotkanie" (najłatwiej się tak wykręcić od spotkania) -"Nigdy w życiu nie paliłem trawki! A jak to się w ogóle pali?"

"Jesteś wyjątkowa. Nigdy nie spotkałem kogoś takiego jak Ty.(mówiąc to facet robi to szczerze, do czasu kiedy nie znajdzie wspanialszej)

Gość betii 666
"alez to wcale nie jest tak jak myslisz"

Taa ta .. :D To domena kobiet z tym bólem głowy. Chociaż ja się z tym nie spotkałem jeszcze. Nie jestem żonaty.

Gość no wiesz bla bla
\"nie odpisalem bo zasnalem \"

Gość fajny fajny
byłem pijany i nie pamiętam :(

-"Ja się wcale z nią nie całowałem! To ona mnie całowała a ja byłem pijany!" -"Czy ja bym Cię kiedykolwiek zdradził? Ona tak tylko mówi, że się ze mną przespała, żeby ci zrobić na złość lub pokazać koleżankom jaka ona nie jest fajna"

Gość tere fere kukuuuu
i jeszcze dołozę : - to tylko koleżanka - nie odpisałem bo zasnąłem - hehe też często to słyszałam

Ta.. z zaśnięciem jest najlepsze. Piszę coś do dziewczyny życiowego i nie odpisuje... po czym pisze, że zasnęła dla tego nie opisała. Oczywiście nie odpowiadając na pytanie.

-"Uważasz, że jestem ładna?" -"Jestem za gruba i katuje się dietami ( przy wadze 47 kg)" :|

Gość maxim us
jeśli jesteś maximusem z gladiatora nabiorę sie na każde kłamstwo według kłamstwa jestem , nabierasz się ? :)

Gość te jego klamstwa
moj byly ktory zostawil mnie nas nasz slub ( w momencie jak mnie zostawil- mialam byc w ciazy- bylam zalamana) dla jakiejs malolaty 10 lat mlodzsej:(:( to nasz ostatni tydzien(ja nie wiedzialam ze ostatni- wszystko swietnie ukrywal) ale sie domyslalam i spytalam czy napewno jest mi wierny, bo dziwnie sie zachowywal a on tak: " ku...wa jestem z toba 24/7 i jak mialbym cie ku... wa zdradzac " - po tym wiedzialam ze jest cos nie tak:( a teraz pisze kocham i sie tym chwali panience ktora go na oczy nie widziala

Gość maxim us
ponawiam temat

Gość anettt1134
"nie odpisalem ci, bo nie mam kasy"

Gość jatakajajestem
-jestes jedyna,wyjątkowa -to tylko koleżanka -jestes najważniejsza i cale mnostwo kłamstw,jak sie okazuje cały czas kłamał,cham i prostak...a najgorsze ze go nadal kocham:(

Gość anettt1134
A co do zasypiania to ja tak usnelam 2 razy ;DD Odpisywal mi na mojego sms-a po 10-15 min, wiec ja chociaz w 30 sek moglabym odpisac to powiedzialam, ze nie bede gorsza ...i tak czekaja az te kilka min zleci to mi sie przysnelo ;DD

Gość świat jest podły
chcę tylko porozmawiać...

Gość fajny temat
byłam u Anetki ( a spotkałam się z kochankiem), kocham Cię(bo wiem, ze na to czeka), to nie tak jak myślisz..., najgorsze to że strasznie łatwo przychodzi i mi klamac i jestem przy tym taka wiarygodna

Gość so pot
To tylko kolezanka, tylko ze ja sie na to nie nabieram:D

Gość ewelson
"Kocham Cie" "To tylko kolezanka" "Zalezy mi na Tobie najbardziej na swiecie" "Siedzialem wczoraj w domu caly wieczor" a ja: "Nie mam nic na koncie, nie moglam odpisac" "Dzis ide wczesnie spac bo jutro musze wstac" "Nie pale, no cos Ty, palenie zabija" "Spalam tylko z 1 facetem" "Ten chłopak? Aaa... Kiedyś z nim sie troche kumplowałam" "Telefon mi sie rozladowal wiec nie oddzwonilam"

Gość LoLka25
Najlepsze kłamstwa Mojego jakie słyszałam to : "No spałem z tą i z tamtą a i z tamtą też coś było" -> aha jasne :) a tak na prawde miał tylko jedną partnerkę sexualną - swoją ex Panne a ja byłam druga :) Jak facet mówi z iloma spał podziel to przez 3 :)))) "No jak byłem w clubie to sie tańczyło z laskami" -> ta k..wa jasne! siedział skitrany przy piwie i patrzył się jak sie ludzie bawią :) "Kochanie nie jestem aż tak pijany i wypiłem troszke... " -> Troszke czyli, 5 browarów, 2 flachy wódy :)) "Kotku będe za 10min już się zbieram" -> czyli magiczne "zaraz" znaczy że się trzeba go spodzieważ za 1,5h. Oni są czasem na prawde śmieszni i pocieszni w tych swoich ściemach :)))

"kochanie telefon mi się ładował i nie mogłem odpisać" - brednia! "nie odzywałem się cały dzień bo byłem zapracowany"- heh 1 minutę czasu by na pewno znalazł... "ja byłem w domu, na prawdę, grzecznie spałem" itd... faceci nie potrafią kłamać...

Gość maxim us
?

Gość tere fere pi
bateria sie rozladowala w telefonie nie mialem zasiegu w komorce to tylko kolezanka kocham cie na zaboj nie wiem jak zlapalem zapalenie kutasa

Gość z komórką że nie nic na karcie
i nie ma jak zadzwonić

"nie odpisałem bo nie dostałem zadnego smsa" "wypiłem tylko jedno piwo" "nigdy wczesniej nie poznałem kogos takiego jak ty" "to kumple mnie wyciagneli z domu" "ladnie wygladasz" "szanuje wszystkie kobiety" "to laski same do mnie pisza, chca sie spotkac, nie ja"

Gość AVESATAN666
KOMORKA TO NARZEDZIE SZATANA