Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszonaa

Problem z pokarmem - pomóżcie

Polecane posty

Gość przestraszonaa

Synek ma niecałe 3 tygodnie a ja mam zapalenie jednej z piersi. Pożyczyłam szpitalny laktator, żeby odciągać pokarm z tej chorej piersi. I właśnie przed chwilą po odciąganiu zobaczyłam że laktator odciągnął mi \"coś\" z cyca. Taki zbity glutek koloru mleka ale zwarty jak gęsty śluz. Może któras wie co to mogło być? Jestem przestraszona, że to może mleko się zcina i grozi mi utrata pokarmu:( Miałam przez dwa dni gorączkę prawie 40 stopni przez ten stan zapalny, czy może to mieć wpływ na utrate pokarmu??? Poradźcie! Co odciągnął laktator i czy gorączka może mieć wpływ na pokarm?

Gość to tylko awaria
nie martw sie, poprostu ściągnęłaś tego glutka co zapychał kanalik i wywoływał stan zapalny. Poczujesz niesamowita ulgę teraz. Możesz smiało karmic malucha. Nie stracisz pokarmu jesli będizesz często przystawiac malca do piersi. Teraz możecie przechodzić kryzys laktacyjny więc przystawiaj jak najczęściej, pij dużo wody i herbatek laktacyjnych ! Twoja gorączka nie ma wpływu na mleko. No chyba, ze miałabyś powyżej 42 st ;)

Gość przestraszonaa
Och dziękuję za krzepliwą odpowiedź. Już mi lepiej.

Gość to tylko awaria
Ja przechodziłam przez to samo i pamiętam jak się stresowałam :P Zapalenie nie wpłynęło na karmienie. Mała ciągnęła cycusia 10 miesięcy. Tak więc bądź spokojna :)