Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusiaaa88

strach sie bac??

Polecane posty

Gość Bzdura.w bajki nie wierze
Propaganda jak w *wezwaniu do przebudzenia* spiskowa teoria dziejow.

Gość alusiaaa88
bo malo wiesz o zyciu i tępo patrzysz w tv.

Gość ja malo wiem -a skad wiesz
Znasz mnie?mysle zy mam troche wiecej lat od ciebie bo mam juz dorosle dzieci. przezylam wiele w zyciu a telewizji w domu nie mam. tak..ogladaj sobie te bzdury dalej i sie nakrecaj . :) na tym im zalezy.

Gość alusiaaa88
Moze i masz wiecej lat ale oleju w glowie z pewnoscia mniej.wystarczy spojrzec na etykiete i sklad jedzenia pochodzacego glownie z zagranicy, ale wiem wkoncu tam takie trudne slowa pisza ze ciezko zrozumiec:).bez odbioru

Gość Daj spokoj..... przesadzasz

Gość Zza granicy
A ja mieszkam za granica. :)

Gość Zza granicy
A ja mieszkam za granica. :)

Gość ale co TY gadasz
a myslisz ze wszystko ci na takiej etykietce pisza hehehe no to sie nie zdziw przypadkiem kiedys

Gość alusiaaa88
ciekawe ile jeszcze czasu uplynie zanim ludzie zrozumieja jak bardzo sa zniewoleni w tym "wolnym" swiecie.. coz najwidoczniej na tym forum nie ma z kim inteligentnie porozmawiac czy ktos sie zgadza z tym filmem czy nie :)pa

Gość I tak wszyscy kiedys umrzemy
Mnie to wali. jeszcze sobie stres dodatkowy aplikowac..?!?!

Gość Imgiy .
Coz cie tak wystraszylo?---te trumny????

Gość Widocznie nikt
Sie z tym filmem nie zgadza. apropos czemu mamy w to wierzyc ? skad wiesz co jest prawda ?

Gość alusiaaa88
a skad wiesz ze nie jest to prawda.wszystko jest udokumentowane.a nawet jesli ktos ma odmienne zdanie niech powie dlaczego,wytłumaczy.. pozatym jest wiele polskich stron o tym, a raczej przeciwko temu.

Gość O tak wszystko udokumentowane

A ja sie zgadzam z autorka. Obejrzalam film, nie robi na mnie wrazenia. Juz od dawien dawna wiem, ze media (i nie tylko) robia nam pranie mozgow. Tez jestem zdania, ze sami niszczymy zycie, nasza planete i swiat.

Gość alusiaaa88
No wkoncu.. a juz myslalam ze strace wiare w ludzi hehe:)

Wiem, ze jako jedna osoba za duzo nie moge zrobic, zeby komukolwiek pomoc, ale... Nie mam w domu TV, jestem przeciwna mediom, unikam jedzenia miesa, marze o tym, aby w koncu zaczac odzywiac sie zdrowo. Jestem swiadoma, nie slepa i nie da mi sie wcisnac do glowy jakich glupot, choc czesc glupot pewnie kazdego dnia sama sobie wciskam, ale staram sie z tym walczyc.

Gość alusiaaa88
fakt, nie da sie samemu za wiele zwojowac.Wystarczy miec swiadomosc tego wszystkiego, starac sie kupowac polskie produkty i duzo samemu czytac.tak wiec niedowiarki radze wszystko jeszcze przeanalizowac:)

Gość I coz z tego ze wiekszosc
Polskie produkty :D vez mnie nie rozsmieszaj!! uwazasz ze polskie sa zdrowsze bo sa polskie? myslisz ze w Polsce nie dodaja konserwantow i innego syfu???? oj naiwna jestes..

Gość alusiaaa88
Nie rozumiesz widac.Zagraniczne produkty naleza do wielkich koncernow takich jak np unilevel.I jak wiadomo jest to masonska firma z ktora nie chce miec nic wspolnego.Wszedzie sa konserwanty, ale zapewniam cie ze w polskiej zywnosci ich stezenie jest o wiele nizsze.:)

Gość Ale tez sa.
na niektore rzeczy nie mamy wplywu. Nie wiem czego oczekujesz zakladajac ten topik? I czemu obrazasz innych gdy maja inne zdanie?

Gość No to czas przywyknac...

Gość alusiaaa88
nikogo nie obrazam poprostu jesli ktos ma inne zdanie to niech wytlumaczy.chbya ze to jest juz poza zakresem jego szarych komorek:).zreszta nie wazne mam wazniejsze sprawy chociazby wizyte u dentysty... niestety...;/