Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewlina m......

czy to sie nadaje na wesele?

Polecane posty

rnadmorska ---> ta pierwsza z h&m jest piękna. ciekawe jak leży. chyba wybiorę się do h&m bo jej jeszcze nie widziałam a patrząc na fotkę chce ją w swojej szafie. ja tak miałam jak nie opatrzenie pokazałam kawałek tatuażu ciocią grrrr... one męczyły moją mamę ona męczyła mnie. (współczuje jej bo ja przynajmniej mogłam jej wytłumaczyć spokojnie że to moja sprawa a z siostrami mojego taty na pewno nie było tak łatwo) dangerous girl---> dobrze że chcesz skończyć dyskusje. nie spodziewałam się tego na kafe zazwyczaj zaczynają się wyzwiska. :) fajnie. masz klasę (choć była by większa gdybyś oszczędziła komentarza o przekonywaniu do racji)

sukienka bardzo ładna ale musisz do niej dobrac gustownie fryzure i dodatki;) a to ze czarna to jak najbardziej pasuje przynajmniej nie bedzie wyglądać jak te wieśniary w kolorach które sie juz dawno przejadły typu zielone czerwone żółte fioletowe...

Gość dangerous girl
hehe dzięki nibys ale nie musisz "mierzyć" mojej klasy :) nie tobie to oceniać, a zaznaczyłam, że "nie taki był ce" tak a propos przekonywania do racji. Wiesz nie jestem "dzieckiem Neostrady" które myśli, że jest bóstwem w sieci bo ma zapewnioną anonimowość i może bluzgać po wszystkich. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię dlatego też szanuję Twoje zdanie, choć nie muszę się z nim zgadzać :) Napotykam czasem Twoje komentarze i myślę, że celnie potrafisz to robić, dlatego nie wiem czemu miałabym Cie w jakikolwiek sposób obrażać, może sama kiedyś będę chciała zasięgnąć Twojej opinii :) Pozdrawiam :)

to nie miało być w tym stylu. raczej spostrzeżenie. pozytywne spostrzeżenie. (prawdopodobnie przez to że wczorajszy dzień nie nastawił mnie zbyt pozytywnie do życia to musiałam dodać uszczypliwość za co przepraszam tu ja się zachowałam bez niej:P)

Gość dangerous girl
rozumiem :) każdy miewa gorsze dni :)