Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 222

odbiłam faceta

Polecane posty

I jeszcze jedno, piszesz ciągle, że jesteś młoda. A czy wiesz, że czas leci i Ty też będziesz miała 34 lata? Poza tym dziecko to nie jest jakiś tam bachor, rzecz, która przeszkadza i można od tak sobie odrzucić jak śmiecia. To jest człowiek! Jeszcze mogę zrozumieć, że na temat tej kobiety w taki sposób się wypowiadasz. Ale czym Tobie to biedne dziecko zawiniło?

Gość KASIA 222
OWSZEM STRATA CZASU NA PISANIE Z WAMI , ZAZDROSNICE STARE!

Gość rybka33
A tak na marginesie kasiu 222 dla twojego pocieszenia to w tych czasach dwudziestkę trudno odróżnić od trzydziestki,często bywa że te drugie wyglądają młodziej niż wy....

Gość JAMAJKA26
to trzeba byc kretynka zeby sie jeszcze tym chwalic, kasia 22 jak bedziesz maial 34 lata to on kopnie cie w dupe dla 22 letniej

Gość Miu Miuuuuuuuuu
Ha ha pusta z Ciebie laska, ale wiesz w Twoim wieku nie chwaląc się myślałam podobnie. Też spotykałam się z żonatym. Ja miałam 22 lata wtedy, a jego żona 30 lat. I już wtedy wydawało mi się, że wiekowo nie ma Ona szans ze mną, że te 8 lat to cała epoka, że mam przewagę w młodości. Jednak wolał żyć z nią, nie ze mną. Także młodość, którą się tak szczycisz nie zawsze jest najważniejsza. Namawiać na rozwód to ty jego możesz złotko, ale szans nie masz. Z żoną nie wygrasz. Będzie z nią, a Tobie jak z nim nie zerwiesz zmarnuje najlepsze lata życia. No cóż ...za miesiąc kończę 29 lat i jestem po prostu w szoku, no bo nie wiem kiedy te 7 lat przeleciało! Dosłownie! Dziś sama praktycznie jestem przed 30 stką. Także nie pisz, że 34 latka jest stara. Uwierz ani się nie obejrzysz dobijesz szybko do 34 lat. I nie będzie Tobie miło kiedy ktoś nazwie Ciebie staruchą, ale może to zrozumiesz kiedy skończysz 25 lat. Na pocieszenie dodam, że od 25 do 30 czas leci migiem. :) Radzę Tobie rozglądać się za kawalerami. W twoim wieku dziewczyny szukają już partnerów życiowych, lata zlecą szybko i zostaniesz sama. papa

Gość Niuniaaaaaaaaaa
A za parę latek wymieni Ciebie też na młodszy towar. Ha haaaaaaaaaaa

Gość ŻigolakTaki
czasem 34 letnia kobieta,ktora jest matka,jest ladniejsza i zgrabniejsza niz 22 latka i bardziej sexi ,bo madrzejsza i bardziej elegancka

Gość KASIA 222
ONI MAJA SPRAWE ROZOWDOWA 24 CZERWACA.ROZOWD BEDZIE! NA 100% NAWET JEZELI ONA SIE NIE ZGODZI.WYSTRCZT ZE MAZ POWIE ZE JEJ NIE KOCHA, NIE MIESZKAJA RAZEM JUZ PRAWIE ROK.ROZOWD JEST NA 100 % I WTEDY BEDZIEMY RAZEM

Gość rybka33
Powodzenia,hahaha...

Gość ŻigolakTaki
Glupia pipa jestes

Gość rybka33
Racja Żigolak Taxi:-)))

Gość ŻigolakTaki
Doopa cie swedzi

Gość KASIA 222
nienawidze tej baby, ona nazwala mnie dziwka.A nie jestem dziwka, bo nie placa mi za sex!

Gość KASIA 222
ja chce z nim byc i tyle! czasem tak bywa ze milosc spotka sie nawet bedac w malzenstwie.ja jestem jego prawdziwa miloscia a ona byla pomylka.

Gość KASIA 222
koniec tematu-nigdy tego nie zrozumiecie!

Gość ŻigolakTaki
Żal mi Cie w sumie Kasia,narazie jestes za glupia by zrozumiec ze mlodosc szybko mija,a głupota pozostaje

Gość Jeny z
Pustostan z ciebie kasia222

Gość ŻigolakTaki
Dziwka chociaz za to kase bierze,a Ty to robisz za darmo,ja dkatego mam wiekszy szacunek dla dziwki

Gość Przecież to prowokacja
To pisze ciągle ta sama osoba, co wymyśliła majtki w samochodzie. Weź idz człowiek i walnij sie w ten swój pusty łeb. PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!PROWOKACJA!!!!!!!!

Gość KASIA 222
spadajcie pustaki!

KASIA 222 Jestes najwredniejsza kurewska szmata swiata!!!! TY wiesz zdziro ze niszczysz komus zycie???!! Tepa pizda!!!Widze ze cie cipa zwedzi!!! Ty wiesz co beda przezywac dzieci????!!! Kolejny koprofil leci tylko na kase!!! Widze ze suko nawet nie masz uczuc!!! Los ci sie kiedys odwdzieczy za te wszystkie wyrzadzone krzywdy!!!! Zal mi ciebie i twej marnej tepoty... brak ilorazu inteligencji...

Gość KASIA 222
a jak ten durny babsztyl pozwie mnie na swiadka to sie wypre wszystkiego, powiem ze to tylko kolega.gopwno mi zrobi.osmieszy sie tylko bo do sadu trzeba miec dowody.

tepa debilko nawet sie nie odzywaj... Brak slow do ciebie... do twej tepoty... Chyba ze to PROWOKACJA!!!PROWOKACJA!!!

Gość magd_us_1983o2.pl
Wszystkim k..wą mowie nie baba ktora swiadomie rozbija rodzine jest gorsza niz ta co zarabia kase dupa jak ja bym byla na miejsu zony tego faceta to bym ci kudly wyrwala Szm..ta ,ko...wa ,itd

W głowie mi się nie mieści jak można być taką bezduszną, bezmyślną, egoistyczną, pustą, głupią szmatą jak Ty.