Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady kaka

otuchy!!!

Polecane posty

Gość lady kaka

czesc dziewczyny! w marcu urodzilam moje pierwsze dziecko...polog trwal 6 tyg i bez zadnej przerwy od razu po nim dostalam okres....(a moze mi sie wydawalo?!? ;// ) a kolejnego okresu nie widu ni slychu:) juz 49 dni przerwy...robilam test ciazowy ale wyszedl negatywny....seks uprawialismy z pewzerwatywa a do tego moj partner wychodzil na czas....a przy najmniej powinien:) dodamze karmie piersia do tej poryale od poczatku dokarmiam synka...niby mi sie wydawalo ze ok dwa tyg temu mialam zwiekszona ilosc wydziliny....cos jakby plodne dni...i teraz juz sama nie wiem...po 1. czy to normalne po ciazy i przy karmeniu piersia zeby cykl byl tak nieregularny....a po 2 to czy test ciazowy moze jednak klamac?? prosze napiszcie dzieczyny jak bylo w waszym przypadku i dodajcie otuchy:)

Gość spookojnie
pewnie ze po porodzie okres moze byc nieegularny, pamietam ze tak jak ty histeryzowalam, a test pewnie nie klamal

Gość lady kaka
jeju mam nadzieje bo drugie ziecko na studiach to juz nie przelewki:)

Gość spookojnie
mowie ci nie stresuj sie bo nie ma czym a jeszcze pokarm przez to stracisz. :)

Gość aniabionn
przecież karmienie dziecka nie jest żadnym zabezpieczeniem przed ciążą , a stosunek przerywany tym bardziej

Gość lady kaka
wiem wiem...i dlatego zawsze mielismy prezewatywe....

Gość aniabionn
okres po porodzie zazwyczaj jest nieregularny , jeżeli była gumka to wszystko ok