Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek W-wa

którą wybrać..mam dylemat..

Polecane posty

Gość Tomek W-wa

Obecna dziewczyna - pierwsza moja powazna dziewczyna, ambitna, inteligentna, ułozona, zaradna, śliczna, twardo stąpajaca po ziemii, jestesmy ze sobą 3 lata Nowa dziewczyna- też sliczna, zwariowana, miła, nie tak ambitna jak ta 1 ale tez inteligentna,mamy podobne zainteresowania, widujemy sie w pracy- wiec widuje ją czesciej niz moja obecna...i cos zaiskrzyło... I co tu gadac, chcialbym bzyknąc ta nową, jest niesamowita chemia, a moja obecna jest moja jedyna parterką.Obecna kocham ,ale chcialby zobaczyc jak to jest z inną..i nie wiem co robic:/

Gość diddda
jesteś typowym facetem :/ współczuję Twojej dziewczynie :/

Gość ejbisi
Idź sie powies :o

Gość szarakkk111
pierwszą, to tylko zauroczenie, a ta 1 jest ambitna i to jest ważne, teraz ci się wydaje że ta 2 jest fajna, ale uwierz można spędzić całe życie z tą jedną, jedyną-----jeśli chodzi o sex i związek, ja mam przez całe życie tylko 1 kobietę, w łóżku i jeśli chodzi o relacje, jestem z nią odkąd miała 14 lat aż do teraz, obecnie ma 40 lat i kocham ją, a uwierz, kusił mnie sex z innymi i żeby 'spróbować' czegoś innego, nie warto

Gość ośmieszony junaczek
chyba spotkałeś ideał z która da sie dogadać

Gość Tomek W-wa
Ja juz całowałem sie z ta nowa...i bylo to niesamoite. Czuje, ze nie bede potrafil sie oprzec pokusie, a moja obecna dziewczyna powoli chyba domysl;a sie co jest grane. cholera chcialbym to i to:/ Teraz moge napisac, ze wybiore 1...ale jak tylko znow jutro zobacze ta 2 to nie recze za siebie:/...pewnie znow gdzies pojdziemy i chyba to kwestia dni az do czegos miedzy nami dojdzie...nie potrafie sie temu oprzec:/

Gość no co ci poradzic
To zrob to i nam napisz jak bylo i czy bylo warto

Gość iiiiok
jeśli możesz sobie na to pozwolic rzuć pracę i tyle, ten romans rozejdzie się po kościach, a tak szczerze: żal mi tej 1 dziewczyny bo nie zasługuje na takiego faceta jak ty, jak ją zamierzasz zdradzić to rozstań się z nią i leć do tamtej, nie krzywdź jej bo to boli, rozstań się z nia kuluralnie jak nie wytrzymasz, a nie ma czegos takiego jak jednorazowy skok w bok bez konsekwencji, bo albo ty albo ona będziecie chcieli więcej, bo ta 1 laska się dowie, bo ty nie bedziesz mógł juz ta,k normalnie zyć z tą 1, poczucie winy zawsze pozostaje chyba że jesteś nie wiem jakim draniem

Gość Tomek W-wa
Wiecie tak mi ciezko stwierdzić czy bedzie mi z ta druga gorzej niz z pierwsza. Nikt tego nie wie ani ja ani wy. Sam nie wiem czego chce, ale po prostu czuje ze nie opre sie pokusie:/ Jestem młody jeszcze mam 26 lat, wiec cale zycie przede mna;]

Gość diddda
wiesz co, swoją dziewczynę to Ty już zdradziłeś. Wkurzają mnie Ci co uważają że pocałunek nie jest zdradą! Poza tym zdradzasz ją cały czas "psychicznie" ponieważ jesteś myślami przy innej dziewczynie.

Gość diddda
Poza tym skoro już się z tamtą całowałeś i chcesz spróbowaś czegoś nowego znaczy to że jednak czegoś Ci brakuje w związku i szukasz czegoś nowego :/ Jakbyś na prawdę kochał to byśnie pomyśłał w ten sposób o żadnej innej. W każdym razie zastanów sięczy to wszystko jest tego warte, bo jak twoja dziewczyna dowie się o tym to będzie bardzo cierpieć :/

Gość pani cała prawdaaa
dupek z ciebie :o debilu pieprz sobie nową, ale najpierw zostaw obecną dziewczynę. chujowy z ciebie gość :o

przykro mi ale po twoich wypowiedziach sadze ze jestes jak typowy chlop ktory nie potrafi kochac...:Pwybacz slowo ale takie osoby nazywam \"kundelki\",ktore na wiosne lataja za suczkami:) czlowieku,ty nie wiesz co to jest milosc! gdybys kochal swoja dziewczyne naprawde,inna w zupelnosci nie bylaby w stanie cie podniecic...a ty chcesz jeszcze pieprzyc inna:P mylisz pojecia,to nie milosc,to zauroczenie i przyzwyczajenie do pierwszej kobiety:-O wybacz mi,ale na zadna nie zaslugujesz:-O zaslugujesz na prostytutke:Pty bedziesz pieprzyl inne,ona sie z innymi i nikt nie bedzie mial do nikogo pretensji:D

Gość Tomek W-wa
Tak tylko ja nigdy nie mialem dziewczyny ona jest moja pierwsza i po prostu nie wiem, czy przypadkiem nie czeka mnie cos lepszego. nie potrafie ocenic ,docenic mojej obecnej bo wlasciwie nie mam zadnego porównania. W sexie nie brakuje mi niczego obecnie, dobrze mi z obecna ale jesli moze byc jeszcze lepiej? nie mam porównania jak to jest byc z inna. mysle nad zostawieniem tej pierwszej tylko co jej powiem:/ Nam sie zawsze dobrze ukladało, nie kłocimy sie i nagle powiem, ze odchodze? wiem ze ja tym bardzo skrzywdze:/

Gość Tomek W-wa
Kurcze jestem tchórzem, boje sie zostawic obecna bo wiem ze bardzo bedzie cierpiala..nie wiem co robic.wiem jak ona bardzo mnie kocha:/

Gość rtddd
Kretyn z Ciebie

Gość Tomek W-wa
Oj dlaczego tak szybko mnie oceniacie? Nawet mnie nie znacie...

jesteś najzwyklejszym dupkiem - za dobrze ci jest ze swoją laską, to szukasz dymu i mam nadzieję że stracisz je obie , zachowujesz się jak baba , szkoda kobiet dla takich jak ty :D

Gość chodzon egon
wybieraj do woli

Gość pani cała prawdaaa
Oceniamy bo widać od razu że chuj z ciebie wielki. A twojej obecnej dziewczynie w perspektywie czasu zrobisz ogromną przysługę jak odejdziesz..... Palant ;/

Gość xaxacfsdf
prowokacja :D a jesli tak jest na prawde to jestes kurwiarzem :classic_cool:

hehehe, stary i tak będzie przez całe życie. Nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Tak więc albo jedna albo druga

Gość Tomek W-wa
kurwiarzem? Ja sie z zadna oprócz mojej obecnej z nikim nie seksilem.Od razu kuriwarz- no dzieki! Jestem facetem i kusi mnie jak to jest z inna czy to cos zlego? Żal mi obecnej bo fajna naprawde dziewczyna i idealna kandydatka na zone. Chyba bede próbowal zrobic tak bysie nie dowiedziala, aczkolwiek gorzej jak sie zaangazuje ta 2:/

Gość anettt1134
Kretyn!! Wpolczuje twojej dziewczynie...."bzyknac by chcial", widac jedno w glowie, a co z "KOCHAM"??

Gość co ja myśle
a co z tego, ze jestes facetem?? myslisz, ze ci z tego powodu wszystko wolno?? na lewo i prawo?? swiania z ciebei i tyle. rozumiem zeby twoja laska była okropn,a to wtedy mozesz sie zastanawiac, ale jezlie jest super taka idealna, to co ty wogole robisz człowieku!! wrrrr

Gość całkowicie czarny kot
jestem facetem i jak to facet to normalne, ze mnie kręcą rózne baby... czy ty czytasz co piszesz chłopino? trzymaj fioota w spodniach i zakręć się wokół swojej dziewczyny wyrwać laskę jest łatwo, a utrzymać związek trudniej - pokarz ze masz jaja i nie idz na łatwiznę wywalajac fioota na wierzch, tylko wybierz trudniejsza scieżkę