Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalmaria

No i stało się...

Polecane posty

Gość Kalmaria

zakochałam się bez wzajemności...znowu:( powiedzcie mi, jak mam przestać w to brnąc? nie jestem idiotką, ani małolatą...a wciąż pakuje się w mega problemy. juz nigdy więcej nie chcę się zakochać!!! nigdy!!! bo mi uczucie kojarzy się głownie ze smutkiem i cierpieniem:(

Gość 089
Moja droga- piszesz , ze to nie pierwszy raz. Wiec powtarzasz schemat. Zapewne przedwczesnie sie angażujesz , nie hamujesz emocji i taki jest finał... ale jak juz sie wyleczysz z tego chlopaka, przelejesz tyle lez ile trzeba, to sproboj kogos poznac ale trzymac DYSTANS , dopiero po jakims czasie moze cos zaiskrzy...

Gość sccc
ja tez sie zakochalam nieszczesliwie.... teraz zajebiscie cierpie ciagle mam ochote plakac serce mnie boli z rozpaczy. ale wiem ze ten zwiazek nie mialby sensu, ze on klamie i nie moglabym z nim byc ale ja go kocham i nie moge sie od tego uczucia uwolnic.... marze o tym aby wyzbyc sie wszelkich uczuc nikogo nie kochac .... bo to uczucie zabija powoli...

Nigdy nie kochałam się w nikim bez wzajemności ( może tylko w Bruce Lee ;) ) ,ale pewnie dlatego ,że zakochuję sie bardzo ostrożnie i długo .Przykro mi .Może powinnaś być bardziej ostrożna i obiektywana w doborze swoich miłości ( wiem ,że to czsem bardzo trudne ) 🌻

Gość sccc
nie potrafie, mowie sobie ze musze zapomniec przestac sie odzywac ale nie umiem... nie da sie tak dlatego nie chce miec zadnych uczuc w sobie nic. pustke i zimno..

Sccc-niestety nie da się nikogo zmusić do miłości.Wiem ,że cierpisz ,ale musisz się z tym uporać .Dasz radę i na pewno kiedyś szczęśliwie się zakochasz 🌻

Gość sccc
mowilam sobie daj spokoj zapomnij nie warto tak cierpiec... chce zapomniec kurwa jak nigdy chce zapomniec o nim zaluje ze sie spotkalismy ze sie kochalismy.... to tak strasznie boli... same mi lzy leca.. nie potrafie sobie dac z tym rady...

Gość Kalmaria
wiecie co jest najgłupsze, ja nie mogę, nie umiem przestać się angażować...brne i brne... myslalam, że może tym razem...ba...wszystko na to wskazywało...a tu...ja juz sama nie wiem

To płacz , pogadaj z kimś i małymi kroczkami wracaj do życia .Nie ma innej drogi , choć bardzo boli .🌻

Gość Kalmaria
płakać nie mogę...już nie mam siły... cały czas się zastanawiam, czy miałabym szanse na wzajemność czy tez nie...

Gość Kalmaria
napewno...kiedyś... tylko, że nie wiem czy chcę szukać...

Gość najlepiej nie szukać
nic na siłę, bądź otwarta na nowe znajomości a miłość sama się pojawi w odpowiednim czasie :)

Gość Kalmaria
dzięki:) ale tak się tylko mówi...gdybym miała wcześniej wybór...czy chce się w kimś zakochać czy też nie, to bym się nie zakochała...bo zawsze wychodzi tak samo:( ale cóż, nie było mi dane wybrać... ale trzeba się wreszcie otrząsnąć

Miłości się nie szuka .Na miłość się wpada :) Czego i Tobie życzę 🌻

Gość Kalmaria
Dzięki...ale wolałabym, żeby mój umysł w końcu się opamiętał i przestał kochać... bo następnego razu już nie zniosę...