Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie che dzieckaaaa

Kto nie chce miec dziecka?

Polecane posty

Gość nie che dzieckaaaa

Czesc dziewczyny, czy jest tu wsrod was taka, ktora ma wspanialego faceta/narzeczonego/meza, ale wcale nie pali sie na mysl o "slodziuskim bobasku ajty ajty" ? Nie wyobrazam sobie miec dziecka, mam 23 lata i ZERO insytnktu macierzynskiego! Duzo podrozuje, poznaje swiat, mam swoje pasje i nie moge sobie wyobrazic w tym wszystkim dziecka! A jak to jest u was? pozdo 600

Gość
co to jest slodziutki bobasek ajty ajty?

Gość goodies
ja mam 26 i zero instynktu macierzyńskiego 🖐️

Gość to normalne że teraz nie
chcesz dziecka. Młoda jeszcze jesteś. Być może Ci się odmieni, a być może nie. Mi się nie odmieniało bardzo długo i właściwie to do dzisiaj nie wiem czy się odmieniło

Gość nie che dzieckaaaa
http://obrazki.info/obrazy/130314bobas_zuk.jpg to bobas "ajty ajty" w ogole te zdjecia Anny Geddes mnie w ogole nie kreca, wrecz przeciwnie. No nie wiem czy mi przejdzie. Mam kolezanki ktore nawet nie maja chlopaka a juz im sie marzy o dziecku! A ja 4 lata z moim prawie zareczeni, wkrotce slub i zero checi. goodies - a pracujesz? masz faceta? pozdrawiam

Gość goodies
obecnie pracuję, ale do niedawna miałam praktyki, gdzie wysłuchiwałam biadolenia świeżo upieczonych rodziców, także moja niechęć do posiadania własnego dziecka wzrosła o 50% :o z facetem jestem już siedem lat, on po trzydziestce i też mu się nie spieszy. spieszy się jedynie mojej matce, więc w tej kwestii mam istny dramat.