Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asellawa

Pieczenie pochwy na początku stosunku

Polecane posty

Gość asellawa

Moim problemem jest b.silne pieczenie podczas wchodzenia prącia do pochwy..Nie jest to ból ,ale czuję się tak jakby moje wejście do pochwy płonęło..Co to może być?, czy któraś z Was tak miała?, dzięki za wszelkie rady

Gość dfgh
miałam tak nie raz.Szczególnie krótko po okresie podczas suchych dni. Jest to spowodowane za słabym nawilżeniem pochwy. Kup żel intymny i użyjcie. Jeśli nie będzie szczypać, boleć to właśnie o nawilżenie chodziło.

Gość asellawa
To niestety nie kwestia słabego nawilżenia ponieważ stosujemy żel intymny

Gość ddeerer
ja miałam pieczenie po stosunku, najpierw myślałam ze to może uczulenie na któryś ze skladników prezerwatywy, ale okazało sie ze mam nadzerkę. Najlepiej idź do gina, czy wszystko jest ok, czy nie masz grzybicy bądź nadżerki

Gość dfgh
no to w takim razie ja również radziłabym iść na wizytę do ginekologa. Moż eto faktycznie grzybica lub nadżerka.

Gość asellawa
Dodam ,że to mój początek drogi seksualnej , kochałam się dopiero 3 raz i mam tak za każdym razem

Gość fWERT
O rany... to zmienia postać rzeczy... Poprostu pochwa przyzwyczaja się i rozciąga więc stąd to pieczenie. Ja tez tak na początku miałam. Później to minie.

Gość asellawa
a po jakim czasie może taki stan minąć? Może jednak wcześniej udać się do ginekologa?

Gość łoj matulu
sorrry ale topik o pieczeniu chyba powinien być na kulinarnym! :P

Gość fWERT
pamiętaj zawsze o żelu. mi preszło po ok. 3-4 tyg ale dopiero jak zrobilismy sobie przerwę tygodniową od seksiku by wygoiło się w środku :P

Gość asellawa
to nie problem wygojenia ranki ,bo pierwszy raz miałam już jakiś czas temu...Boję się, że to może być jakaś nadżerka:(