Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merana

Błagam, pomóżcie!!!!

Polecane posty

Bardzo prosze o jak najszybszą odpowiedź. Czy mocz kobiety różni się od moczu mężczyzny? Musze koniecznie jutro wykonać okresowe badanie pracownicze a dostałam okres, dlatego chcialabym aby w buteleczkę oddał mocz mój mąż.Badania w innym terminie wykonać nie mogę bo wyjezdzam na urlop a potem to juz nie jest mozliwe.Błagam!!!!!!!!!

Gość popros przyjaciółke
.

Gość też się nad tym zastanawiałam
nie twoja wina ze masz okres w czasie badan okresowych... mocz doniesiesz pozniej :P

Gość a co to
nie można sikać, jak się ma okres? Myjesz się dokładnie, zakładasz tampon i sikasz. :O

Gość jeśli to...
badania okresowe to zastanowiłabym się czy oni wogóle badają ten mocz.Kilka lat temu mój ojciec miał takie własnie badania.On i jego koledzy z pracy.Zrobili któremuś numer i wylali mocz ze słoika i wlali herbatę.I co się okazało? Kiedy dostali wyniki okazało się,że chyba tak naprawdę nikt tego nie badał bo wynik był następujący "kolor słomkowy,odczyn kwaśny".Na Twoim miejscu zaryzykowałabym.Jeśli to są badania z zakładu pracy to po prostu lecą hurtowo.

Nie moge donieśc pozniej bo wyjezdzam zaraz jak ten okres mi sie skonczy. A potem to juz bedzie za pozno. Dlatego czy ktos posiada sprawdzona informacje na temat roznicy miedzy moczami biebiety i faceta?

Gość serrena williams
a dlaczego sama nie nasikasz?

Bo jak sie ma okres to sie nie powinno badac moczu bo obecnosc krwinek w moczu swiadczy o powaznym problemie. Wynik nie bedzie miarodajny.

Gość serrena williams
ale jak włożysz tampon, to nie będziesz mieć krwinek.