Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytam

Jak myslicie? prosze o porady

Polecane posty

Gość ja pytam

Spotkalam sie z kolesiem z netu. Oboje stwierdzilismy, ze bedziemy sie dalej widywac. Po trzech dnaich on zaproponowal spotkanie, ale ja odmowilam, tlumaczac sie nawalem nauki. Napisal, ze rozumie, ale od tego czasu nie podejmuje inicjatywy. Dodam, ze minely 4 dni dopiero od jego propozycji. Na smsy odpisuje, nadal w tym samym milym stylu, ale nei pisze pierwszy... Co ja mam zrobić? odpusil sobie czy czeka na moj ruch?

Gość kijowo owo
ale masz problem. :-O zapros go do kina, nad czym sie zastanawiasz?

Gość 089
Twoja odpowiedz na jego propozycje zabrzmiala dla mnie jak bys powiedziala "ej koles daj na luz nie tak predko"... zaproponuj spotkanie i po sprawie;)

Gość ja pytam
mam problem, bo boje sie odrzucenia kurde. moze mu sie cos odmienilo? :(

Gość teraz ty zaproponuj
spotkanie, koles widocznie nie chce sie narzucac i czeka na twoj ruch.

Gość kijowo owo
on sie boi, ty sie boisz i w efekcie gowno z tego bedzie.

Gość teraz ty zaproponuj
a tam, juz zakladasz najgorsze! jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz a potem bedziesz sobie pluc w brodę, ze nie sprobowalas. do dzieła!;)

Gość no kooooorwadzifko
nie pisze, bo przeciez się uczysz !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja pytam
tak ucze sie, naprawde mialam mnostwo obowiazkow tego dnia :( dobra napisze do niego..

Gość kjnkjn
odpisal??

Gość ja pytam
napisalam o 21:30, nie odpisal ;| wiem, ze czasem ma wylaczone dzwieki, wiec moze nie zauwazyl wiadomości. poczekam cierpliwie do wieczora, a jak sie nei odezwie, sprobuje o nim zapomniec ;]

Gość ja pytam
i nadal nic, załamka :(

Gość a dlaczego nie pozwolić
napisz do niego. "nie odpisujesz. czyli mam wykasować już twój numer? o to chodzi?"

Gość dfgdfg
Z perspektywy widzenia tego faceta TY GO NIE CHCESZ!! Dlaczego ma do Ciebie pisać? Wg niego Ty mu dałaś kosza (ja bym własnie tak zrozumiała gdyby ktoś odmówił mi drugiego spotkania pod jakimś pretekstem)

Gość siapppjigffghfgh
a skad jestes bo znajomo mi brzmii twoja historia

Gość ja pytam
a dlaczego nie pozwolić ----> nie napiszę tak w życiu... już i tak czuję się jak natręt jak ciągle pisze pierwsza :O na takiego smsa nie mam odwagi. jak to nie chce, jak przecież zaproponowałam spotkanie? :O zależy mi naprawdę, ale mam niedługo obronę i wielkie zamieszanie z tym związane, poprawki pracy, ostatnie zaliczenia, kto ma to za sobą wie, że nie jest łatwo :(

Gość ja pytam
dobrze... jeśli dzisiaj nie da znaku życia napiszę ostatni raz jutro, że jeśli teraz nie odpisze potraktuje to jako koniec znajomości, zakonczonej oczywiscie przez niego ;] moze byc tak? poradzcie cos bo oszaleje :( to jest naprawde sensowny facet. a gdybym mogla cofnac czas rzucilabym nauke w pizdu i wyszla z nim, serio :O

Gość ja pytam
Podpowiedzcie coś, bo ja nie mam doświadczenia w sprawach z facetami.

Gość ja pytam
Zlitujcie się na Boga :O niech ktoś się wypowie w tej sprawie. Mam mętlik w głowie.

Gość forumowiczkaaa
Kurcze, trochę głupio zrobiłaś... Nauka może poczekać, a facet nie :P Po co masz się stresować, napisz mu od razu coś w stylu "Czy doszedł do Ciebie mój ostatni sms? Jeśli tak, to rozumiem, że nie masz ochoty na dalszą znajomość- mam rację?" Odpisze Ci i nie będziesz się stresowac :)

Gość ja pytam
wiem, ze glupio zrobilam... a to co proponujesz jest troszke ponizające, ze ja sie mam tak starac, z drugiej strony zalezy mi... :(

jak chcesz wiedzieć to musisz napisać - ten ostatni raz - i jasno zapytaj czy chce się z Tobą spotkać , jeśli nie odpisze wypieprz go z telefonu i życia - proste - nie zapytasz , to nie będziesz wiedziała :D

Gość krzywy roman
Odpowiem Ci jako facet: nie pisze, bo pisałaś, że masz dużo nauki. Myśli, że nadal się uczysz i nie chce Ci przeszkadzać. Proste :)

Gość ja pytam
ok. ale wczoraj napisalam czy nadal ma ochote na kino i czy znajdzie czas w tym tygodniu, czyli ze ja znajde, prawda? a on nic...

Gość forumowiczkaaa
ojej no, ale za pierwszym razem uraziłaś jego męską dumę, a teraz siedzisz i biadolisz coś o poniżeniu. Przecież nikt nie każe Ci się łasić do niego, tylko wyjaśnić sprawę. Ja w tym nie widzę nic poniżającego...

Gość krzywy roman
Urażona męska duma. :) On się przemógł, odważył zaproponować spotkanie, a Ty nie, bo szkoła. I teraz się dąsa.

Gość ja pytam
hmm... wczesniej uprzedzał mnie, ze moze nie miec za duzo czasu w ciagu najblizszych dwoch tygodni i to wcale nie bedzie oznaczalo konca znajomosci., ale pozniej wyskoczyl z tym spotkaniem wiec sama nie wiem... ok. poczekam do jutra, jesli nie odpisze, to spytam wprost :)

Gość forumowiczkaaa
Jeśli mu się spodobałaś, to znajdzie czas ;) Jeśli zacznie się wykręcać- odpuść go sobie. Z doświadczenia wiem, ze gdy facetowi zależy na kobiecie, to łatwo nie odpuszcza. A jeżeli zaczyna wykręcać kota ogonem to znak, że nie ma już ochoty na znajomość. Pisz do niego ;) Powodzenia!

Gość forumowiczkaaa
p.s.: moim zdaniem głupiej to wygląda, gdy tak rozciągasz sprawę na parę dni- to może oznaczać, że cały czas się tym zadręcasz. jeśli napisałabyś od razu, to będzie lepiej wyglądało.

Gość ja pytam
no właśnie... mowil, ze bedzie zajety, mimo to znalazl czas a ja nie chcialam sie z nim spotkac :O glupio to wyszlo, ehhhh