Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur_29

sikanie do wanny w kąpieli

Polecane posty

Gość ludzie są dziwni to
do pyska fiuta nie brzydzisz sie wziąśc co koleś nim leje ale siedziec we własnych sikach sie brzydzicie?>;)....hahaha

Gość menus
po co sikac do wanny,lepij zeby dziewczyna wysikala sie do buzi i wypic wszystko ,mocz prosto z cipki jest pyszny ,kolezanki jej te moga sie wysikac ,tarzac sie w ich moczu pic go to jest frajda ,polecam

Gość kapitan kurczak
ja jak biorę prysznic to zawsze w wannie bo nie posiadam kabiny prysznicowej i wtedy też prawie zawsze leje do wanny ale od razu się to spłukuje i jest ok. a i spuściłem tez się wiele razy. Natomiast jak byłem dzieckiem i brałem typowa kąpiel w wannie to nie zdarzyło mi się sikać , ale czasem zdarzyło mi się pierdnąć

Gość amelka13579
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi

Gość jola40
Ja też lubię siusiać do wanny gdy się kąpię , to bardzo przyjemne, odprężające, podniecające,

Gość nastoletni fan milfetek
Jolka, nasikasz do mojej wanny?

Gość mwahahah
Ja sikam jak czytam ten temat :D

teraz to czuje sie jak jakis zboczuch, bo ja sikam do kibelka, dziwne nie? a grubsza potrzebe to gdzie robicie? Idac waszym tokiem to klocki zostawiacie w zlewie w kuchni,pewnie sie splucze;

Gość Artur_29
chciałbym wziąć kąpiel z dziewczyną, która nie wstydziłaby się sikać podczas kąpieli

Gość Olek z TM
Ela 40 i Jola 40, Mam 31 lat, i też tak robię. Jest super.

Gość Artur_290
Zapraszam na wspólne sikanie w kąpieli

Gość Arek_43
Ja też lubię sikać do wody, relaksując się w wannie :)

Gość Annjosh
Ja tez sikam i do wanny i pod prysznicem, mile i mega podniecajace uczucie. :)

Gość Gabriel2m
ja wlasnie zrobilem to drugi raz bo do zlewu daleko :-) no wlasnie.. jak opinie na temat sikania do zlewu? ja mam ponad 2m i uwazam to nie tylko za bardzo wygodne ale i bardziej higieniczne.. nie tylko moge penisa odrazu umyc bez wycierania kropel moczu np w bielizne ktora i tak rzadko mam ale i nie pryska nigdzie podczas.. w przeciwienstwie do tego gdy sikam do wc... ktore jest troche dalej jak u reszty facetow o normalnym wzroscie :-) i niewierze ze napisalem o tym na forum.. jest to moj pierwzy raz na forum:)

Gość gość
Sikanie pod prysznicem to normalka. Mi jak sie chce wtedy sikac to przeciez nie wychodze tylko sikam pod prysznicem. pewnie sa tacy ludzie co musza wyjsc zeby sie wysikac ale dla mnie to smieszne.

Gość gość
Jestem chłopakiem i mam 11 lat. Moja siostra ma 7. Jak kąpiemy się razem ja sikam na nią a ona na mnie. Takie to fajne uczucie gdy czyjeś siki lecą prosto na twój brzuch. Spróbujcie!!!

Gość gość
nie mam z kim sprobowac wole sama sikac na dlon a pozniej sie tym nacierac na przyyklad reke to jest dopiero uczucie tak sie cala natrzec

Gość gość
Do 21-12 ja czekam cale zycie aby ktoras nasikala na mie zona tego nie toleruje a ja bardzo bym chcial a tak po za tym to zawsze jak biore prysznic to sikam

Gość Kinia356678
Ja sikam do kubków w nocy bo mi sie nie chce wstawać albo do umywalki

Gość gość
Pod prysznicem kiedyś sikałam, ale nie dlatego ze mnie to podnieca, tylko akurat nikt nie widział ,a i tak woda z piana to spłukała, do wanny czy basenu w życiu bym tak nie zrobiła :P Jednak na ogół nie sikam nawet pod prysznic, to było wyjatkowo może ze 3 razy w zyciu i zwykle kiedy wiedzialam, ze nie bede miała szybko dostepu do wc :P Tak poza tym to mocz mnie brzydzi

Gość gość
Ale ogolnie rozumiem ,ze to moze i jest podniecajace dla niektorych w sensie piss, ale nie bardzo rozumiem podniecania sie nacierania swoim moczem :O dziwne... Albo sikanie do basenu czy wanny tez jest obrzydliwe, szczegolnie do basenu bo nie kazdy chce sie w tym kapac...

Gość gość
Ja mniej się brzydzę kąpieli w rzece czy morzu niż w basenie. Bo jednak w morzu czy w rzece jest ta cyrkulacja wody i nawet jak ktoś obok nasika to zaraz nowa woda to wyplucze, a w basenie jest tyle wody co jest i koniec, nawet jak jest chlorowana to i tak mocz w niej zostaje :O dlatego troche brzydzę się basenów. A jeszcze jakby pomyslec ilu ludzi wchodzi tak niedomytych to juz calkiem. Morze jest na tyle duze ,że woda jednak co chwila się wymienia poprzez fale

Gość gość
Pod prysznicem zawsze :] Do wanny nie. Do morza, jeziora czy basenu - nawet bym na ten pomysl nie wpadla :O

Gość gość
18:23- no ja też bym na to nie wpadła, ale wielu ludzi to niestety brudasy, wiec sikają do basenów :O Co jest obrzydliwe, ale co poradzic... Albo wielu ludzi założe się, ze jest niedomytych

Gość gość
Jest któras chętna nasikac na mie przystojny szatyn 30 lat

Gość gość
Moim zdaniem powinno się na wszystkich basenach dać taką przestrogę na tablicach , żeby nie sikać do basenu bo woda zabarwi się na różowo :P Nawet jesli to nie prawda to wielu by odstraszyło. przed wejsciem do basenu przy prysznicach powinien tez ktos siedziec****ilnować czy kazdy wział prysznic przez basenem bo sama widziałam ze sa tacy co pomijali prysznice i prosto z szatni szli do basenu

Gość gość
Pod prysznicem to chyba naturalne, ja robię to zawsze ale w wannie nie wyobrażam sobie bym myła twarz wodą z sikami.

Gość gość
Moczyc się we wannie we własnych sikach i jeszcze cudzych toż to zakrawa o chorobę psychiczną, fuuuuuuj, rzyg., ale świnie nie ludzie a potem się dziwią, że ludzie śmierdzą. Jak skóra moczem nasiaknie to co ma pachnieć, łeeee, brudasy ohydne. Smrody i jeszcze o tym piszą i się chwalą :D