Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

jak to usunac?!

Polecane posty

pomozcie mi, strasznie sie dzisiaj spalilam na sloncu, mam bardzo czerwony dekolt - jak sie pozbyc tej opalenizny? nie chce tego, czy codzienny peeling pomoze i mi zejdzie?

Gość posłuchaj......
Spalonej skóry na słońcu nie usuniesz, acz ona sama w ciągu kolejnych dni sama zejdzie - przygotuj się na to !!! Pealingiem zrobisz tylko rany !!! Najlepsza metoda to bardzo dobry podkład na twarz, ale pamiętaj by przed tym kremować cerę. Na noc okłady z śiadłego mleka najlepsze Powodzenia

Gość o ja pitoleee
Mam nadzieję, że to prowokacja... Peelingiem tylko możesz pogorszyć sprawę- podrażnisz skórę :O smaruj panthenolem, ale raczej nieprędko zejdzie. Trzeba stosować kremy z filtrem :P

no wlasnie tak myslalam ze peeling moze podraznic i bedzie jeszcze gorzej. ale mysle ze jak przestanie bolec i zbrazowieje za 3 dni to bede mogla to speelingowac, zreszta skora sama zacznie schodzic jak to zawsze po opalaniu. a po co mam uzywac kremu pod podklad? aha i czy jesli uzyje podkladu na twarz to to wystarczy? bo jak posmarowalam twarz kremem z filtrem to byla taka tlusta i w ogole wiec wole nie...

Gość PROPONUJĘ BYŚ
WSADZIŁA GŁOWĘ W WOREK I WYCIĘŁA OTWORKI NA OCZY !!!!