Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślony25

przespac sie chce!

Polecane posty

Gość zamyślony25

siemanko , mam bardzo ladna kolezanke/przyjaciolke, bardzo mnie pociaga i choc znamy sie od paru lat to mam WIELKA ochote sie z nia przespac, oczywiscie ona wogole sie nie domysla ze mnie tak kreci,a ja nie wiem jak to rozegrac i nie zrobic z siebie idioty bo wiadomo jak sie kogos zna szmat czasu to trudno zmienic podejscie i relacje, kiedy czlowiek kogos dobrze zna i wie czego moze sie po nim spodziewac, a tu nagle taka mysl sie w mej glowie zrodzila!! Oszalalem na jej punkcie! oczywiscie nie daje narazie znac po sobie ale strasznie sie napalilem na nia ,tylko nie mam pomyslu jak sie za nia wziac :/ zeby nei sploszyc i nie zrobic z siebie idioty, you know? doradzi kto co?

Gość Marek-wawa
zwal sobie i ochota na koleżankę Ci przejdzie :)

Gość zamyślony25
trzepe, trzepe...już 6 raz pamięciówke walę

Gość Marek-wawa
:) Hmm.. to może zacznij uprawiać jakiś sport... bo masz za dużo energii, skoro myslisz o seksie.

Gość zamyślony25
jakis kutasina sie podszyl pode mnie

Gość zamyślony25
Gdybym cały czas nie jechał na ręcznym i nie myślał li tylko o dupczeniu, zaczerniłbym sobie nick i nie byłoby podszywów. Ale niestety....sperma bije mi na łeb, muszę walic dalej i nie mam czasu na głupoty

Gość zamyślony25
jednak sa pojebani ludzie w tym kraju ktorzy maja za duzo czasu, wypierdalaj pedale!! zajmij sie czyms bo zalatujesz zastanym chujem

Gość zamyślony25
Wczoraj udałem się na miejskie targowisko i zaszywszy się cicho w kąciku waliłem gruchę udając worek młodych kartofli :)

Gość SmutnyMaciej
:) Zajmij się sportem i pracą fizyczną, seks niech pozostanie domeną Twojego przyszłego małżeństwa.

Gość zamyślony25
Natomiast dzisiaj zjechałem na ręcznym pod wypięte lubieżnie pośladki mego dziadka, który właśnie brał comiesięczną kąpiel w niezasłoniętym brodziku :)

Gość zamyślony25
Bo taka dupa wołowa ze mnie, że sam nie umiem się zabrać do rzeczy tylko pytam nieznanych mi ludzi na kafe A ruchac mi się chce jak cholera :/

Gość jednak buraczek
ty swinio!! a co na to twoja zona??

Gość zamyślony25
Choć przyznaję, że gdy mój uroczy ojciec bawił się ze mną w połykanie żabki spuściłem się obficie aż mu pociekło po nieogolonej brodzie :)