Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justaaaaa

buty z odkrytym palcem na ślub - wypada?

Polecane posty

z dlugim czubkiem za bardzo mi sie nie podobają z okrąglym tez nie , wogole te slubne buty jakies tandetne mi sie wydaja a ceny kosmiczne. zastanawiam sie nad butami z odkrytym palcem i nie takimi typowymi slubnymi w kolorze takiej kosci sloniowej tylko nie wiem czy wypada i czy nie bede glupio wygladala. moja kolezanka takie miala na slubie i byla bardzo zadowolona niestety nie mialam okazji jej ogladac a wy co sądzicie o takich butach na slub?

Gość butkowa
ja tam nie mam nic przeciwko. to twoj dzien i masz sie dobrze czuc. a poza tym butow i tak prawie nigdy nie widac spod sukni!

Gość bbbbbbbbbbbbb
Jak pasują do sukienki to czemu nie. Do tych ciężkich bez na kołach to raczej takie buty bez palca średnio się nadają, ale do lżejszej myślę, że jak najbardziej. Chociaż tu zaraz pewnie się lament podniesie, że to nieelegancko. Mówienie "smacznego" też jest niezgodne z zasadami savoir vivre, a jednak mówimy... http://www.kowbojki.pl/pokaz/ktore-buty-slubne-ubralabys-1162

Gość czarna koala
włóż jakie chcesz. ale odkryte palce odradzam z prostego powodu - bedziesz dosc duzo tańczyc, nie da się uniknąć przynajmneij kilku nadepnięć na palce, bedzie boleśnie... doradzam jednak zakryte palce. jest praktyczniej. a buty nie musza być stricte ślubne przeciez. ja mam dwie parki między którymi się waham - jedne kosztowały 60zł, drugie 90zł - i obie pary będę z pewnością nosić także po weselu :)

Gość śmiało
justaaaaa, jak najbardziej pasuja i wypada :) ja mialam z odkrytymi palcami, bylo mi wygodnie i chlodniej. tak jak ktoras z dziewczyn napisala - sukienka nie jest krotka, zeby bylo dobrze widac, jakie masz buty, a jesli Tobie ma byc wygodniej i bardziej Ci sie podobaja, nie masz sie nad czym zastanawiac :) co do deptania, moje jakos sie uchowaly (palce) :) wiesz Koala, tanczac z mloda w dlugiej sukni panowie sa bardziej ostrozni :) przetancz wygodnie cala noc i niech wszystko sie uda :) powodzenia!

ja mialam z odrytymi palcami bo nie chcialam czubów na swoj slub a w okraglych jakos zle sie czulam...i jakos dalo sie uniknac nadepniec ani razu nikt mnie nie potrubowal..bez przesady..a tanczylam caly czas

dzieki dziewczyny :) stwierdzilam ze lepiej dolozyc 100 zl i miec buty na nie jedną okazje , bo takie typowo slubne to raczej bylyby na raz

ja tez właśnie zastanawiam sie nad odkrytymi butami tylko boję sie ze ktos mnie podepcze :P a buty będą koloru jasnego siwego taki lekko srebrny;)

Gość czarna koala
ja też mniej mówię o panach, ale zaliczenie depnięcia damską szpilką... a w czasie harców na parkiecie różnie bywa... uuuu...

Gość gość
Ślubne buty mam zamawiane online z portaluhttp://butyslubne.com.pl/ . Ja akurat szukałam czegoś bardziej zabudowanego, na niskim obcasie i mieli co najmniej kilkadziesiąt tego typu wzorów w ofercie. Dobre ceny, obsługa na mailu, czy telefoniczna faktycznie pomocna i zorientowana w swojej ofercie.