Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesamowite normalnie

zabawy weselne to jakas porazka

Polecane posty

Bylam w ten weekend na weselu przyjaciolki z wlasnym facetem. No i zlapalam ten nieszczesny welon. No i cholera, jaki smiech i jazgot, ze az porazka. A potem te komentarze, ze i tak za maz nie wyjde bo za gruba jestem: No fakt, jestem troche przy kosci ale czy to powod zeby wysluchiwac takich chamskich komentarzy? Facet z orkiestry od razu mial jakies uprzedzenia. I tu znow komentarzb "oooo, nowy mlody chyba tej panny nie podniesie". Czy naprawde trzeba robic takie jazdy? Ja jestem pewna siebie osoba, zacisnelam zeby ale teraz mnie to wkurza, chamskie zachowanie.

Gość okularnica.....
Gdybyś była pewną siebie osobą, to odszczekałabyś coś panam z zespołu i sie z tego uśmiała, a nie pisała na forum.

Gość JA NIE MOGĘ co za
w ogóle co za bezczelna orkierstra ... porażka i to na maksa

Sprobuj cos "odszczekac" w ogolnych salwach smichu, pisku i jazgotu bo grubsza zlapala welon. No moglabym jeszcze do nich podejsc po wszytkim ale co by to dalo?

Gość okularnica.....
chamskie towarzystwo, nie przejmuj się. Jak moim gościom zespół tak zrobił ,to pojechałabym po wynagrodzeniu.

Gość trzeba było powiedzieć
e nie wiedziałaś, że patyki potrafią mówić

Gość Więcej luzu
Chyba masz jednak kompleksy …. Tekst „czy ten Pan uniesie tę panią” ….zespół mógłby wykrzyczeć nawet żeby osoba łapiąca welon ważyła 46 kg …nie przejmuj się tak!!! A wszyscy rechotali bo się świetnie bawili, byli lekko zawiani ….i zawsze jest fajnie, jak jest śmiesznie! Też byś się śmiała, żeby na Twoim miejscu był ktoś inny…. Jeśli nie lubisz takich zabaw po co brałaś w nich udział???

Nie przejmuje sie tylko pisze o chamstwie. Moze niektorzy wycigna wnioski i oszczedza innym takich wrazen. Kiedys bylam na slubie gdzie welon zlapala naprawde brzydka dziewczyna i tez salwy smiechu i oh i ah. Straszne. Czy mnie piekni nie maja prawa do szcunku? I skad wieczne przekonanie, ze pewnie przyszlam na wesele szukac meza skoro od pol roku jestem zareczona?

Gość Więcej luzu
olej to.... napradę nie warto tym sobie głowy zawracać :) ładana -brzydka - to rzecz gustu ;)