Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diddlia llllll

Czy to mozliwe ze mu urósl??

Polecane posty

Gość diddlia llllll

Jestem z chlopakiem juz 4 lata. Ja mam 18 a on 20. Zaczelismy chodzic ze soba jak mialam 14 lat. W wieku 16 lat zaczelam z nim powoli wspólzyc. PRzez bardzo dlugi okres czasu odczuwalam ból podczas stosunku. Jakies pól roku pózniej bylo mi z nim przyjemnie jak nigdy wczesniej. Potem tak wszystko sie jakos toczylo i stalam sie troszke szersza ale seks byl nadal przyjemny, i byl do tej pory, ale od dwuch tygodni odczuwam ból przy stosunkach. Dziewczyny rozwijaja sie do wieku 18 lat a chlopaki do 21. Czy to mozliwe ze mu urósl czlonek czy ze mna poprostu cos nie tak jest. Nie slyszalam nigdy by dziewczyny stawaly sie wezsze od tak od zaraz bez zadnych czwiczen. Jak miezylam mu czlonka 2 lata temu mial 17,5 cm a teraz juz niewiem nakiego ma. Nie slyszalam nigdy by komus rósl czlonek az tak wiele w tym wieku jakim jest on??? A posty od tempaków z wyzwiskmi ze jestem zdzira bo zaczelam wspólzyc w wieku 16 lat mam daleko w dupie. Bo teraz 13-latki sie bzykaja z kim tylko popadnie. Zreszta kazdy ma inne podejscie do zycia.

Wątpię czy twojemu partnerowi nagle urósł członek. Wydaje mi się że problem tkwi raczej w tobie. Być może masz niedostatecznie nawilżoną pochwę. Spróbuj zastosować żel nawilżający Durex Play (dostępny w aptekach). Powinno pomóc.